in

Moeder rijdt met haar kinderen van klif

De moeder van het gezin met zes kinderen dat twee weken geleden van een Amerikaans klif reed, had alcohol in haar bloed. Bij de val kwamen de twee moeders en drie kinderen om het leven. Drie andere kinderen zijn nog steeds vermist.

De vrouw had 1,0 promille alcohol in haar bloed, schrijft de Amerikaanse zender CNN. Daarvoor moet ze 2 tot 5 glazen alcohol hebben gedronken. In de staat Californië, waar het ongeluk plaatsvond, geldt voor automobilisten een limiet van 0,8 promille.

Lees ook  Als de leerling op school komt, maakt de leraar zich zorgen. Kijk naar zijn haar...

Geen bandensporen
Eerder bleek uit onderzoek dat de auto met het gezin zo’n 20 meter voor het klif is gestopt. Daarna is gas gegeven en is de auto over de rand gereden. Nergens zijn aanwijzingen gevonden voor een ongeluk, zoals bandensporen. Tijdens het drama stond de cruise control afgestemd op 144 kilometer per uur.

Lees ook  Mabels zoontje (8) kreeg s*ksueel getinte berichten via Fortnite: 'Wil iedereen waarschuwen'

Pas dagen na het drama werden de lichamen van de ouders, twee vrouwen van 38 jaar, en drie van hun kinderen gevonden. Drie andere kinderen zijn vermist, maar de politie gaat ervan uit dat ook zij zijn omgekomen. Alle kinderen waren tussen de 12 en 19 jaar oud.

Dochtertje (11) vind haar moeder met doorgesneden keel

Hoogzwangere vrouw (23) sterft bij ongeval op weg naar ziekenhuis