in

Moeder staat voor groot raadsel wat er met 3-jarig dochtertje is gebeurd

Het liep grondig mis voor de 3-jarige Caitlyn. Bij het meisje werd een tijd terug kanker vastgesteld. Er was kans op genezing, maar dan liep het behoorlijk fout tijdens een operatie. De moeder probeert nu te achterhalen wat er precies met haar dochter gebeurd is.

De kleine Caitlyn was behoorlijk ziek toen ze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. De dokters stelden vast dat het meisje kanker had. Ze besloten haar te opereren om de tumor weg te nemen. Tijdens de operatie gaat het helemaal mis. De dokters snijden “per ongeluk” haar slagaders door, waardoor het meisje overleed.

Lees ook  Last van donkere kringen rond je ogen? Dit kunnen de oorzaken zijn!

De moeder reageert verslagen. “Ik denk dat ik elk kind in het ziekenhuis heb wakker geschreeuwd toen ik het nieuws vernam”, reageert Sian Parry (37). “Ze stond aan het begin van haar leven. Ze was altijd zo vrolijk en lachte zoveel.” De moeder begrijpt niet hoe dit is kunnen gebeuren. Dat blijft voor de vrouw een groot raadsel.

Lees ook  Sylvie Meis deelt pikant kiekje uit de ‘sauna’

Het ziekenhuis startte een onderzoek, maar kon enkel concluderen dat de artsen de operatie zeer zorgvuldig hebben uitgevoerd. Het doorsnijden van de slagaders was een accident. “We betreuren het wat er met Caitlyn is gebeurd en bieden onze excuses aan aan de familie”, getuigt het ziekenhuis. “We streven enkel naar het beste voor onze patiënten.”

Ze rijdt voor het publiek met het paard– maar kijk als ze haar cape afdoet, iedereen is sprakeloos

Hoewel hij dol is op mensen, dumpten baasjes hem om afschuwelijke reden