in

Moeder valt in zwembad, verdrinkt bijna – dochter Allison (5) springt in water en redt haar

Een zwembad associeer je niet met gevaar, maar met ontspanning en plezier. Maar, als je een beroerte krijgt of een ander medisch probleem, en je bevindt je in het water, dan is je leven meteen in gevaar. Met wat geluk is er een persoon die alles ziet gebeuren en ter redding komt. In het geval van Tracey, was dat haar vijfjarige dochtertje Allison.

Tracey en haar dochtertje Allison (5) waren aan het genieten van een mooi moeder-dochter momentje nabij een zwembad, tijdens een bezoek aan Tracy’s zus.

Volgens de website Shared zou Tracy een beroerte gekregen hebben, waardoor ze neerviel in het water, met haar hoofd eerst.

Lees ook  Te makkelijk: Sven koopt een rijbewijs en steelt een auto

Tracy verloor het bewustzijn. De enige die zich in de buurt bevond, was haar 5-jarige dochtertje Allison. Gelukkig voedde Tracy haar dochter goed op.

5-jarige redt leven van moeder
Het kleine meisje sprong haar moeder achterna. Ze had net zwemlessen gekregen en herinnerde zich de zwembewegingen die ze had geleerd.

Ze legde haar armen om haar moeder heen en met al haar kracht slaagde ze erin om het gezicht van haar moeder boven water te houden. Daarna sleurde ze haar moeder naar de rand.

Lees ook  First Dates-dame laat gelijk weten hoe haar… poes eruit ziet!

Toen het hoofd van de moeder boven water was, sprong Allison uit het water om haar tante te verwittigen, die later een ambulance belde.

Toen de ambulanciers ter plaatse waren, zeiden ze dat ze haar dochtertje mocht bedankten. Allison had namelijk het leven van haar moeder gered.

Bekijk hieronder een filmpje over het verhaal:

Ongelofelijk. Wat als dit meisje niet zo snel en vastberaden was geweest? Dit meisje verdient een medaille. Haar moeder zal ongetwijfeld trots en dankbaar zijn op haar dochter.

Jack (53) krijgt nog steeds vakantiegeld van z’n moeder… En hij is niet de enige

Vrouw duwt haar hond in droogkast en drukt op start – filmt alles live op sociale media