in

Moeder van Wesley Sneijder over ‘affaire’ Nikkie Plessen: “Ze zijn stapelgek.”

Twee weken geleden werd in enkele Nederlandse bladen beweerd dat Wesley Sneijder niet meer rouwig zou zijn om de breuk met Yolanthe.

De ex-voetballer zou een oogje hebben op niemand minder dan Nikkie Plessen! Nu reageert ook de moeder van Wesley op de roddel.

De modeontwerpster werd in het verleden wel aan meer bekende mannen gelinkt. Ze werd onder meer gekoppeld aan André Hazes en Rafael van der Vaart.

Nu is Wesley aan de beurt. Althans toch volgens de roddelpers. Bronnen vertelden aan weekblad Weekend dat Nikkie en Wesley het erg gezellig hadden op haar jaarlijkse feest in de Ziggo Dome.

Lees ook  Man is zo verliefd op Robot dat “ze samen” plannen om te gaan trouwen

Een bron beweerde: “Ik vond het een beetje gênant, iedereen weet dat Nikkie een man thuis heeft zitten, maar dat leek haar op dat moment niet te deren. Er was natuurlijk ook de nodige alcohol in het spel.”

Enkele dagen na dit feest werd Wesley aan de zijde van Yolanthe opgemerkt op de luchthaven, waar ze samen met zoontje Xess Xava wachtten op een vlucht naar Los Angeles.

Ook de moeder van Wesley Sneijder heeft zo haar mening over de geruchten. Aan weekblad Party verklaarde ze: “Stapelgek zijn ze. Ik weet duizend procent zeker dat Wesley niets met Nikkie heeft.”

Lees ook  Bram Krikke moet bizarre tattoo laten zetten na uitdaging

De moeder wilde ook nog iets kwijt over de ‘nekzoen’ die Wesley op het vliegveld aan Yolanthe gegeven zou hebben.

Daarover zei ze: “Dat zij een goede band hebben is heel belangrijk voor hun kind.” Ze weet echter niet of ook Wesley naar Amerika zal verhuizen: “Dat weet je nooit met Wesley, maar voor nu niet.”

Junkie probeert high te raken door as van moeder in joint te draaien.

Ontvoerde 15-jarige Emily uit Groningen is terecht! Dit is wat er is gebeurd..