in

Moeder verdedigt zich na kritiek dat ze meer geld uitgeeft aan eigen kleding dan van haar kinderen

Deze moeder uit Canada koopt goedkopere kleding voor haar kinderen, terwijl ze zelf duurdere outfits draagt.

De 26-jarige Caitlin Fladager, uit Vancouver, verdedigde haar keuze op sociale media. Haar kinderen dragen voornamelijk kleding van de keten Walmart, terwijl ze zelf haar kleding ergens anders koopt.

De moeder, die 330.000 volgers heeft op Instagram, liet weten dat ze regelmatig kritiek krijgt van mensen, in de trend van:

“Je kinderen dragen alleen kleren van Walmart, terwijl jij jezelf altijd uitdost. Geen goede beurt voor een moeder.”

Caitlin geeft onomwonden toe dat dit het geval is en legt uit waarom.

“Ja, de kleren van mijn kinderen komen vooral van Walmart, terwijl ik zelf kleren bij andere winkels koop. Weet je waarom?”

Ze vervolgde: “Mijn kinderen zijn slordig, ze vinden het geweldig om in de modder te spelen en ze morsen graag.

Lees ook  Jasmine Kreeg meer dan miljoen euro voor haar maagdelijkheid, maar daar bleef het niet bij

Ik koop goedkopere kleren voor ze, omdat ik weiger een moeder te zijn die boos wordt omdat ze een beetje ijs op een nieuw t-shirt morsen.”

“Ik streef ernaar om de moeder te zijn die ze ziet morsen, en zegt ‘oh, geen probleem’. Ik streef ernaar de moeder te zijn die ze in de modder ziet spelen en wie het niets kan schelen dat ze een gloednieuwe outfit verpesten. Ik streef ernaar de moeder te zijn die hen leert dat het leven meer is dan mooie, dure kleren.”

Caitlin plaatste een foto van haar kinderen, in kleding die ze recentelijk had gekocht. Naar aanleiding van de foto schreef ze: “Dus hier zijn mijn kinderen, in een outfit die ik kortgeleden kocht.

Lees ook  Toen ouders zagen hoe vreemd hun dochtertje speelde in achtertuin, wisten ze dat er iets ernstig mis was

Hier zijn ze onder de modder, ijs aan het morsen en ze hebben de tijd van hun leven. Dat is alles wat ik ooit zou kunnen wensen.”

“Ik zal me niet slecht voelen omdat ik hun kleding bij Walmart koop. Omdat, als ik naar deze foto kijk, ik me herinner waarom ik dat doe.

Het vuil, de glimlachen en het ijs maken me veel gelukkiger dan een foto van ze in kleren die ze haten, die ze binnen een week zullen ontgroeien.”

De moeder kreeg online veel bijval. Vandaag de dag, en zeker op sociale media, bekritiseren mensen elkaar heel snel. Vind jij dat deze moeder groot gelijk heeft, of juist niet?

Een dag na de explosie: woede en verdriet in Libanon

Wereldkampioene Jutta Leerdam ziet er echt lekker uit zonder schaatspak!