in

Moeder verkoopt huis om in een piepklein caravannetje te gaan wonen. Kijk maar eens hoe functioneel het vanbinnen is!

Heel wat gepensioneerden kiezen ervoor om ergens op een strand, liefst nog in een groot huis, van hun pensioen te genieten. Sharon koos er echter voor om de wereld te verkennen in een piepkleine caravan.

Nu trekt haar schattige caravan heel wat aandacht op het internet – en van zodra je binnenin een kijkje neemt, zal je begrijpen waarom!

Nadat ze op pensioen ging na een lange en succesvolle loopbaan als apothekeres, begon Sharon zich te verdiepen in de markt van de caravans. Ze wilde iets klein, iets dat ze eenvoudig met haar 4×4 Jeep zou kunnen trekken.

Lees ook  Jeanette bestelde online een nieuw vloerkleed – zie jij de vergissing waar iedereen zo om moet lachen?

Toen viel haar oog op de 2015 TAB Max S Teardrop caravan. Het was voor haar de perfecte keuze om voltijds in te wonen en was uitgerust met alle luxe om het dagelijkse leven aangenaam te maken.

De caravan heeft een gootsteen, fornuis, badkamer, douche en een koelkast! Precies zoals in haar oude huis maar dan in een kleine caravan!

Bovendien is er voldoende opslagruimte en een ruim bed aanwezig. Sharon zegt dat ze van hart altijd een beetje een zigeuner is geweest en dat ze altijd al had gedroomd van een nomadische levensstijl.

Lees ook  2 langharige zusjes nemen hun plaats in. Kijk nu wanneer de oudste opkijkt. WAUW!

Hoewel deze levensstijl niet iedereen gegeven is, is het perfect voor Sharon. Het enige wat ze nodig heeft is haar kleine caravan en de kledij die ze aanheeft!

Het beste van al is nog dat de caravan amper 15.000 euro kostte en alles heeft waar ze ooit van droomde!

Bekijk haar caravannetje hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Vastgebonden aan een boom en voor dood achtergelaten: niettemin bleef deze pitbull haar prachtige geheim beschermen.

Kinderen gooien stenen naar zijn 7-jarig zoontje – nu heeft de vader een belangrijk bericht voor alle ouders