in

Moeder verliest na 8 dagen babydochtertje ondanks dat ze eigen kankerbehandeling uitstelde om haar te redden

Terwijl Heidi Loughlin voor haar eigen leven vocht, moest ze een pijnlijke beslissing nemen: of ze stopte met haar eigen mogelijk levensreddende kankerbehandeling of ze liep het risico haar baby te verliezen.

Voor de 36-jarige Heidi was dit een hele moeilijke, maar uiteindelijk eenvoudige beslissing: het leven van haar ongeboren baby kwam voor haar eigen leven.

Echter, na het nemen van de beslissing, stierf Heidi’s kleine baby meisje Ally – slechts acht dagen nadat ze het levenslicht zag, aldus The Sun.

Nu, vier jaar later, heeft Heidi, uit het Engelse Portishead, een emotioneel eerbetoon gebracht aan haar overleden dochter – op wat haar verjaardag zou zijn geweest.

De voormalige politieagente schreef op sociale media:

“Vandaag, vier jaar geleden, werd je geboren. Een enorme lichtstraal in wat een donkere tijd was voor onze familie.”

“Echter, het leven is soms wreed en je leefde slechts acht dagen. Maar, mijn liefste, je leefde toch voor acht dagen en daar zal ik altijd dankbaar voor zijn. Een fijne verjaardag voor onze mooie meid Ally.”

Sinds de dood van Ally heeft Heidi te horen gekregen dat haar inflammatoire borstkanker ongeneeslijk is, waardoor ze nog maanden, hopelijk jaren te leven heeft.

Lees ook  Hier zijn mensen het meest bang voor tijdens s*ks

Ondanks deze tegenslag, weigert deze inspirerende moeder van twee, de jongens Noah en Tate, dat “kanker haar leven ruïneert.”

Een groot deel van haar kracht komt uit de liefde die ze voor Ally heeft, vertelde ze aan The Mirror. Ze zorgt ervoor dat de nagedachtenis van haar dochtertje nooit wordt vergeten.

Heidi werd met een zeldzame vorm van borstkanker gediagnosticeerd, toen ze dertien weken zwanger was, van haar derde kindje, in september 2015.

Eerder had ze tijdens haar tweede zwangerschap al symptomen ontdekt, maar verweet deze aan een ontsteking vanwege het geven van borstvoeding.

Maar toen de symptomen aanhielden tijdens haar derde zwangerschap, kwam na tests het verwoestende nieuws.

Toch was Heide vastbesloten om van haar derde kindje te bevallen, ongeacht het risico voor haar eigen leven, door de behandeling uit te stellen.

De moeder koos voor een minder effectieve vorm van chemotherapie, die geen gevaar vormde voor haar baby’tje.

Er werd haar verteld dat, als ze doorging met de zwangerschap, er een grote kans bestond dat ze zou sterven.

Lees ook  Hardloper redt man van brandende scootmobiel

Het was geen makkelijke beslissing, ze moest aan haar twee jongetjes denken en dat ze er niet voor hen zou zijn. Maar, ze kon niet leven met het gevoel dat ze haar dochtertje had opgegeven.

Op 11 december 2015 werd Ally Louise Smith als een gezonde baby geboren.

Tragischerwijs liep het meisje een infectie op, met als gevolg twee hersenbloedingen. Ondanks alle inspanningen van artsen, stierf Ally drie dagen later. Ze werd slechts acht dagen oud.

Heidi heeft nu om de drie weken chemotherapie. Dokters geven haar twee tot vijf jaar te leven.

Ondanks haar diagnose en het verlies van Ally, is Hedi positief gebleven en probeert ze het bewustzijn van deze ziekte te vergroten, door haar verhaal te vertellen. Ze doet dit onder meer op haar blog en via sociale media.

We zijn ontzettend onder de indruk van Heidi. Een dochtertje verliezen en weten dat je nog maar een paar jaar te leven hebt, met twee kleine kinderen, is hartverscheurend. We wensen haar ontzettend veel sterkte en geluk!

Kevin werd zonder armen en benen geboren – nu eist staat tot driemaal toe bewijs dat hij niet kan werken

Davina Michelle heeft concurrentie van deze bloedmooie blondine!