in

Moeder vind hartverscheurende brief in een Disney boekje…

Het was bedoeld als een leuk cadeau voor haar dochter, Maar het simpele tweedehandsboekje over Disney-prinsessen is veel meer geworden voor deze moeder uit Melbourne.

Natalie Coleman uit St Kilda kocht onlangs een exemplaar van vijf-minuten verhalen voor haar dochter Leni uit een tweedehandsboekhandel.

Toen ze echter ging zitten om een verhaal voor haar dochter te lezen, ontdekte ze een hartverscheurende boodschap die in de hoes was geschreven.

De handgeschreven brief was afkomstig door een vader, voor zijn dochter Alexis.

“Beste Alexis”

Als je dit zonder mij krijgt, komt dat omdat helaas de omstandigheden te grimmig voor mij werden om het je zelf te geven. Je moet weten dat ik je altijd met heel mijn hart lief heb gehad, je was het eerste waar ik aan dacht toen ik s ’morgens wakker werd en het laatste waar ik ’s nachts over nadacht.

Lees ook  Panikerende vader op zinkende auto gooit kind tegen brug

Liefs Papa (Barry)”

Terug geven

Natalie wist meteen dat dit boek veel voor iemand betekend en werd vastbesloten om het terug te geven aan zijn rechtmatige eigenaar. In een bericht gedeeld op een Facebook-groep genaamd ST Kilda Stories and Images, plaatste ze een afbeelding van het boek. Naast de foto schreef ze “Ik heb dit boek onlangs opgehaald bij een St Kilda Op-shop voor mijn dochter. Do boodschap breekt gewoon mijn hart…als je Alexis kent (vader genaamd Barry), zou ik graag je boek teruggeven

Lees ook  Vermiste Nora (15) dood teruggevonden in Maleisische jungle

Haar bericht is verschillende keren gedeeld, waarbij veel berichten van ondersteuning achterbleven.

Volgends de Herald Sun is Natalie sindsdien terug gekeerd naar de winkel waar ze het boek heeft gekocht, maar het personeel kon haar niet helpen om de oorspronkelijke eigenaar te achterhalen.

Ze zei tegen het personeel; “We houden enorm van het boek, maar we willen graag zien dat het terug komt bij het meisje wiens vader de brief heeft geschreven”

“Elk jong kindje zouden deze woorden van hun vader koesteren”

Nederlandse jongetje 4 verdronken in zwembad op vakantie

Tiener vind pasgeboren baby onder het bloed in bushokje