in

Moeder wacht 37 jaar totdat haar vermiste dochter terugkeert – nu heeft de politie het antwoord ontdekt

Bijna 37 jaar geleden verdween Marcia King uit haar huis in Arkansas. Sindsdien heeft haar moeder elke dag gewacht in de hoop dat ze zou ontdekken wat er met haar dochter is gebeurd.

Ze is in hetzelfde huis gebleven en heeft haar oude telefoonnummer bijna vier decennia lang bewaard – in de hoop dat haar dochter op een dag misschien naar huis zou terugkeren. Begin april 2018 ontdekte ze de waarheid.

Op 24 april 1981 vond de politie een lijk in een greppel langs een weg in Ohio. Haar haar was gevlochten en ze droeg een kenmerkende hertenleren trui, waardoor ze de bijnaam “Buckskin Girl” kreeg.

Ze was dood minder dan twee dagen voordat haar lichaam werd gevonden. Ze stierf aan verwurging en had een trauma aan het hoofd. De vrouw had geen sokken, schoenen, tassen of enige vorm van identificatie.

Lees ook  Vermiste zwemmer gevonden in Honswijkerplas bij Tull en 't Waal

Detectives konden haar niet identificeren en de zaak werd bevroren – tot nu toe.

Het voortdurende onderzoek naar wie dit meisje was, omvat 37 jaar identificatie-inspanningen, zoals nieuwe gezichtsopnames, pollenstudies over haar kleding en isotopenstudies over haar haar, zei het kantoor van de sheriff in een persbericht.

Het DNA van Marcia King werd verkregen via een opgeslagen bloedmonster en geplaatst in een openbare genealogiedatabase. Onderzoekers hadden nooit de hoop opgegeven om “Buckskin Girl” te identificeren. Ze gebruikten bloed uit het autopsieverslag van 1981 en koppelden het aan vermiste personen.

Nadat er nieuwe DNA-technieken werden gebruikt, bleek dat de jonge vrouw die al die jaren geleden werd gevonden in feite Marcia King was.

“De identificatie van het slachtoffer is van cruciaal belang bij het bevorderen van het onderzoek naar het vinden van de persoon of personen die verantwoordelijk zijn voor deze misdaad,” Miami County Sheriff Dave Duchak, zei in een verklaring, volgens ABC News.

Lees ook  ‘Hond die meisje (5) aanviel, greep al eerder kind’

De familie van de koning is op de hoogte gebracht en ze hebben om privacy gevraagd, zei het kantoor van de sheriff. Haar moeder zou haar grafsteen van Jane Doe willen vervangen door een met haar naam.

De autoriteiten zijn nu gericht op het vinden van de moordenaar van het meisje.

Haar moeder zal nooit haar geliefde dochter terugkrijgen, maar misschien kan ze nu eindelijk haar dochter laten rusten en al die pijnlijke jaren van onzekerheid achter zich laten.

Rust in vrede, Marcia King. Deel dit artikel met je vrienden.

Politie hoort raar geluid uit berg aarde – kijken dichter en ontdekken de lelijke waarheid

Koppel verliest pasgeboren baby in ziekenhuis – 4 dagen later krijgen ze telefoontje van verpleegster dat alles verandert