in

Moeder wil dat 14-jarige dochter plastische chirurgie ondergaat omdat ‘lelijke mensen nergens komen’

Een bizarre uitspraak van deze moeder uit Engeland. Ex-model Carla Bellucci (37), uit Hertfordshire, haalde eerder de krantenkoppen door een nep-depressie te faken om een neuscorrectie vergoed te krijgen.

Nu komt ze opnieuw in de media omdat ze wil dat haar 14-jarige dochter ook plastische chirurgie krijgt. De reden? Lelijke mensen komen nergens in het leven volgens haar moeder.

Het 14-jarige meisje ziet er al prachtig uit.

Neuscorrectie
Carla Bellucci zegt dat haar dochter Tanisha geen natuurlijke geleerde is en moedigde haar in plaats daarvan aan om aan haar uiterlijk te werken. De moeder van drie haalde nationale krantenkoppen toen ze bekende dat ze over depressie loog om de belastingbetalers te laten betalen voor haar neuscorrectie. Belluci heeft het tijdschrift Closer nu uitgelegd: “Tanisha is niet het meest academisch onderlegd van de meisjes, dus ik geef niet echt om haar opleiding, in tegenstelling tot mijn jongens.”

‘Ze moet perfect zijn’
“Ze zal moeten vertrouwen op haar uiterlijk om door te kunnen gaan in het leven, dus ze moet perfect zijn. Lelijke mensen komen tegenwoordig nergens.” De moeder verteld dat haar dochter op dit moment van de Kardashian-look houdt met volle billen, grote borsten en opgevulde lippen. “Ze krijgt fillers als ze 16 is, hier sta ik volledig achter”, aldus de moeder. Ook moedigt ze haar dochter aan om borstimplantaten en facings voor haar tanden te nemen, zo meldt de tabloid The Sun. Bellucci zou ook haar dochter steunen als ze een Braziliaanse billen-lift zou willen, een risicovolle operatie die het leven eist van één op de 3.000 patiënten.

LEES OOK!
Broertjes (4 en 6 jaar) lopen weg en zetten buurt op stelten: 15.000 euro schade

Kosten voor operaties
De moeder liet het tijdschrift Closer weten dat de billen van haar dochter ‘verbeterd’ moeten worden, en beschreef het als ‘heel plat’. Ze gaf aan op dit moment geld te sparen voor de chirurgische ingrepen voor haar dochter. Toch gaf de schaamteloze moeder ook toe dat ze zou proberen de verzekering op te laten draaien voor de kosten van de diverse operaties. Bellucci besteedt ongeveer 200 pond per maand aan het uiterlijk van Tanisha, ze investeert in haar extensions, nagelbehandelingen en het kleuren van wenkbrauwen.

LEES OOK!
Code geel voor onweer en stevige rukwinden, ook kans op waterhozen op zee

Geestelijke gezondheidsproblemen
Het voormalige glamourmodel ging eerder zelf naar haar huisarts in een poging om een lichte bobbel op haar neus te krijgen. Ze zegt dat ze vervolgens flirtte met de dokter, die haar vertelde hoe ze het systeem moest bespelen door te doen alsof ze geestelijke gezondheidsproblemen had. “Het grappige is dat ik nooit een depressie heb gehad, er nooit medicijnen voor heb gekregen of therapie heb gehad”, vertelde ze destijds aan The Daily Star. “Ze hebben niets gecontroleerd.” De 37-jarige voegde eraan toe dat ‘het haar niet kon schelen wat mensen zeggen’ over dat ze ‘het systeem aan het uitmelken is’ als het systeem er ‘daarvoor is’.

Zo zien de twee kinderen van Britney Spears er nu uit

HEFTIG: Bridget belandt op de spoedeisende hulp