in ,

De moeder ziet de armpjes van de baby’s en legt hen in een schoendoos te vondeling. 17 jaar later maakt de tiener op het podium iedereen stil.

Emmanuel Kelly werd midden in het strijdgewoel in Irak geboren. Hij en zijn broer werden geboren met onderontwikkelde ledematen en door hun moeder in een schoendoos te vondeling gelegd. Een non brengt hen naar het plaatselijke weeshuis. Daar maken ze kennis met de Australische Moira Kelly die hen beiden mee naar huis neemt om daar verschillende medische behandelingen te ondergaan.

Lees ook  Dit meisje trouwde een jaar geleden met de liefde van haar leven. Maar toen de artsen haar verboden om kinderen te krijgen, gebeurde er iets ongelofelijk.

Maar de vrouw wordt verliefd op de twee kleine jongens en adopteert hen. 17 jaar later is Emmanuel opgegroeid tot een aardige en vrolijke tiener met een bijzonder talent: zingen. Als hij tijdens de Australische talentenjacht “X-factor” de klassieker “Imagine” van John Lennon zingt, weet de jury niet wat hen overkomt.

Lees ook  Meisje ontvoerd op basisschool door onbekende man

Met zijn optreden beroerde Emmanuel de hele zaal tot tranen toe. De jongen kreeg een tweede kans in het leven en heeft die met beide handen gegrepen.

DEEL dit emotionele optreden met je vrienden!

Vele mensen weten niet welke gevolgen het heeft om je maar eens om de 2 dagen te douchen.

Moeder legt haar pasgeborene op de bank naast haar hond en loopt weg. Pas hiermee op!