in

Moederhond en 9 puppy’s gedumpt op parkeerplaats van kerk

Toen kortgeleden een foto van een verlaten moederhond en haar puppy’s online circuleerde, schoot een dierenopvang direct te hulp!

Een 5-jarige boxer mix, later Dory genoemd, en haar 9 twee weken oude puppy’s werden op 26 april gedumpt op een parkeerplaats van een kerk in Texas.

“Ik zag de foto en het brak gewoon mijn hart. Ik belde Angel en we gingen de honden redden,” Misty Boerger, een van de vrijwilligers van Paw Angel Animal Rescue, aan de lokale zender KTXS12.

Lees ook  Koalaatje ‘verdrinkt’ nadat hij te veel water drinkt van flesje van redder.

“Ik weet gewoon niet hoe iemand dat zou kunnen doen, een mama en twee weken oude baby’s achter te laten,” voegde ze eraan toe.

Misty redde samen met Angel Urban de honden. Angel vertelde dat de arme moederhond gewond was toen ze haar vonden. “We zagen dat ze veel open en lekkende wonden had.”

Dit was helaas niet het enige slechte nieuws … Een van de pups, Peach, had een tumor in zijn keeltje en moest daarom door een dierenarts worden ingeslapen.

Lees ook  Hartverscheurend: vrouw doet alsof ze met labrador gaat wandelen, maar dumpt hem en rijdt er snel vandoor

Paw Angel Animal Rescue publiceert regelmatig updates over Dory en haar acht overlevende pups op Facebook. Ze staan klaar om hun gouden mandje te vinden.

Vorige week deelde de opvang een schattige foto van drie van de puppy’s die knus samen lagen.

Het is hartverscheurend om te zien hoe huisdieren zonder pardon alleen worden achtergelaten. Gelukkig werden Dory en haar pups snel gered. Hopelijk vinden ze snel een thuis met heel veel liefde en zorg!

Madonna deelt nieuwe na*ktfoto en pareert kritiek

Jongens redden klein meisje van verdrinking