in

Moederlabrador graaft naar puppy nadat ze zag hoe het door baasje begraven werd.

Opgelet: Schokkende beelden niet geschikt voor gevoelige kijkers.

De band tussen een moeder en haar kind is de sterkste emotie op aarde, en dat geldt zowel voor mensen als voor dieren.

Deze hartverscheurende video is daar een bewijs van.

De video, die viraal ging in China, toont een labrador die wanhopig haar dode puppy probeert op te graven nadat het door hun baasje begraven werd. De vrouwelijke puppy genaamd ‘Little Seven’ was vier dagen oud en de jongste van het nestje van de labrador ‘Panther.’

De eigenaar van de honden, Li Luanguang, woont in Zhumadian in de Chinese provincie Henan. Volgens de 23-jarige blogger, werd Little Seven geboren in de vroege uurtjes van 8 november. Li had de hoogzwangere Panther twee weken voordien geadopteerd van vrienden.

Lees ook  Wat de serveerster op tafel vindt, doet haar in tranen uitbarsten. Dit verhaal moet je lezen!

Li verklaarde aan MailOnline dat de kleine Little Seven geboren werd zonder hartslag en dat hij haar moest reanimeren om haar te redden. De volgende dagen deed hij zijn uiterste best om voor de puppy te zorgen en voederde het diertje met een spuit. Helaas overleed de puppy in de vroege uren van 12 november omwille van haar zwakke gezondheid.

De eigenaar begroef het puppy’tje op zijn eigendom terwijl Panther toekeek. Li legde uit dat de moederhond kalm en rustig leek en haar baby nog likte voor het begraven werd. Hij begroef Little Seven samen met de spuit die hij gebruikt had om haar te voeden en een dekentje zodat ze “het in de hemel niet koud zou hebben.”

Lees ook  Meisje (10) bevallen na keizersnede. Ze mocht geen abortus plegen..

Nadat het baasje de puppy bedekte met aarde, begon de moeder nerveus te worden en probeerde ze haar baby wanhopig op te graven.

“Panther bleef maar graven en ik moest telkens weer aarde in het graf gooien. Uiteindelijk moest ik even met Panther praten om haar te troosten. Dan stopte ze met graven”, legde Li uit.

Bekijk de hartverscheurende beelden hieronder en DEEL dit als ook jij de tranen in de ogen hebt.

14-jarig jongetje in Mijnsheerenland ernstig gewond nadat vuurwerk ontploft in zijn hand.

Bejaarde vrouw bevalt op 65-jarige leeftijd van haar tweede kind.