in

Moedige viervoeter offert zijn leven op om gezin tegen giftige slang te beschermen

Dit verhaal van onzelfzuchtig heldendom is viraal gegaan, nadat een dappere viervoeter zijn gezin met zijn leven beschermde, tegen een giftige slang in Maleisië.

Afgelopen weekeinde deelde Alice Minggu een hartverscheurend verhaal. Haar hond, Chiko, stierf nadat hij met een dodelijke slang vocht die binnenshuis was gekropen.

Ze vertelde aan SAYS dat verleden week zaterdag er plotseling een slang in de eetkamer verscheen. Chiko viel de slang meteen aan.

Het gezin probeerde de hond nog weg te trekken, maar het mocht niet baten. De viervoeter zou “zich nooit terugtrekken.”

Lees ook  De kangoeroe sterft. Maar wat de fotograaf daarna vastlegt, is echt hartverscheurend.

Tijdens het gevecht, lukte het Chiko om de slang te doden. Een gedeelde foto toont hoe het reptiel levenloos naast de deur licht.

Echter, kort daarna liep de hond het huis uit en viel hij op de grond. “Hij vocht tot de slang stierf en ging snel naar de garage en blies zijn laatste adem uit,” vertelde Alice.

Ze zei dat het hartverscheurend was om te zien hoe Chiko op de slang bleef bijten en weigerde los te laten. Achteraf, zegt Alice dat veel mensen Chiko zouden omschrijven als een felle hond.

Lees ook  De moed van deze vrouw kon op video vastgelegd worden. Dit is een voorbeeld voor ons allen!

“Veel mensen beweerden dat hij een hele agressieve hond was. Maar gisteren redde hij ons [en] helaas konden wij hem niet redden … ,” vertelde ze.

Alice gaf aan dat het een tragische dag was en een groot verlies voor het gezin. “Hij betekende zoveel voor ons,” treurde ze. “Vaarwel en rust in vrede, Chiko.”

Jongens redden klein meisje van verdrinking

Jeroen’s moeder stuurt per ongeluk pikante foto door in familie app