in

Mogelijk zijn er meer daders in de zaak Nicky Verstappen!

De 55-jarige Jos Brech die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is gisteren aangehouden in Spanje, maar daarmee is de zaak nog niet opgelost. Mogelijk zijn er meer daders en de politie hoopt dat Jos gaat praten.

Is het mogelijk dat er nog meer daders zijn?
Het onderzoeksteam had drie DNA-sporen in onderzoek. Een van die DNA-sporen op de kleding van Nicky is afkomstig van Jos B., maar het is niet duidelijk van wie het andere DNA op die kleding is. Ook is nog niet bekend van wie het DNA-spoor is op een sigarettenpeuk die vlakbij de plaats delict werd gevonden. Mogelijk hebben zij iets te maken met de moord op Nicky Verstappen.

Lees ook  Ze laat haar baby alleen bij haar vriend. Als hij haar dit berichtje stuurt, is ze sprakeloos!

Daarom gaat het Openbaar Ministerie door met het DNA-verwantschapsonderzoek en hoopt men uiteindelijk ook de twee personen te vinden die matchen met dit DNA. Hoofdofficier Jan Eland heeft al aangegeven dat de verdenking zich niet richt op deze personen, maar op Jos B

Is Nicky seksueel m*sbruikt?
Ook dat is onduidelijk. Uit onderzoek na zijn dood blijkt dat er mogelijk sprake was van s*ksueel m*sbruik. Maar keiharde bewijzen ontbreken. Zeer opvallend was zijn kleding. Toen Nicky dood werd gevonden droeg hij een rode pyjamabroek binnenstebuiten en een blauwe onderbroek, binnenstebuiten en achterstevoren. Forensische onderzoekers denken dat er mogelijk sprake was van p*netratie en dus van m*sbruik. Bij de plaats delict zijn ook enkele andere dingen gevonden: een tissue met sp*rma, een sigarettenpeuk en een kroonkurk van een bierfles. De politie is volop bezig met het onderzoek.

Lees ook  Moeder laat tweeling verdrinken: ze wilde haar ex man straffen

Jos Brech stond te trillen op zijn benen: Beelden van arrestatie!

Man stopt 15 eieren in z’n achterste en belandt in het ziekenhuis