in

Monica Geuze heeft een nieuwe vriend

Gisteren verscheen de allereerste aflevering van Like Monica op Videoland. We weten natuurlijk al heel veel over het leven van Monica door haar vlogs, maar in de nieuwe realityserie geeft ze voor het eerst de regie volledig uit handen. Zo komen we nóg meer over haar te weten. Onder andere dat ze op dit moment aan het daten is!

Het liefdesleven van Monica Geuze
In de eerste aflevering van Like Monica vertelt Monica openhartig over haar liefdesleven. Zo vertelt ze dat zij en haar ex Lars Veldwijk bijna geen contact meer met elkaar hebben.

LEES OOK!
Mega-oplichting met mondkapjes

Ze zegt hierover: “We komen er niet uit. Misschien heeft het gewoon tijd nodig, maar nu is het niet gezellig.”

De twee hebben geen ruzie gekregen tijdens de break-up, maar Lars vindt het vooral heel moeilijk dat Monica verdergaat met haar leven, aldus de vlogster.

Dat ze echt verder is gegaan met haar leven, wordt dan al snel duidelijk. Monica vertelt dat ze op dit moment aan het daten is met iemand.

Even later is een vriendin van Monica aan het woord en zij zegt: “Monica stond er op een gegeven moment wel weer voor open om iemand te ontmoeten.

LEES OOK!
De 18-jarige dochter van Humberto Tan is behoorlijk goed opgedroogd

Ze is toen op de datingapp Raya gegaan. Dat is geen standaard datingapp. Het is een app voor bekende en succesvolle mensen.” Op deze app leerde Monica Robbert kennen.

Monica zegt dat ze nog nooit iemand op deze manier heeft leren kennen. Ook zegt ze dat ze op dit moment nog niks irritant vindt aan Robbert. Dat klinkt positief! Benieuwd naar Robbert? Je kunt hem zien in Like Monica, na ongeveer 14 minuten.

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Like Monica op Videoland.

Hoe weet je of je het coronavirus hebt gehad?

Meisje, 15, steekt broertje, 3, dood en schrijft met bloed boodschap op muur