in

Monique én Bridget op vakantie met André Hazes

Eerst reisde Monique Westenberg (42) met zoontje André af naar Curaçao. Ze is op het eiland om optredens bij te wonen van haar ex André Hazes (26), die daar met zijn band aanwezig is.

Om de gezelligheid compleet te maken, vertrok ook André’s nieuwe vriendin Bridget Maasland (45) gisteren naar het tropische eiland. Wordt het één groot gezellig familie-uitje?

“Met zijn held!”
Monique deelde dit weekend een video, waarop te zien is dat haar zoontje op het podium staat met zijn vader tijdens een repetitie. “Met zijn held!” schrijft Monique bij de foto.

Op de Instagram Stories van Monique is te zien dat zij en de kleine André ’s avonds ook het optreden van André Hazes bijwonen.

Lees ook  Bram (31) thuis na wekenlange coronastrijd op ic, eerder verloor hij broer Guus (29) aan COVID-19

Dat Bridget zich inmiddels ook bij het gezelschap heeft gevoegd, blijkt uit een zomerse foto die André gisteravond plaatste.

Het is de vraag wat Monique ervan vindt dat Bridget ook op het eiland is aangekomen. Tot dusver leek de situatie heel idyllisch: twee ex-geliefden die zo goed met elkaar omgaan dat ze samen vakantie kunnen vieren.

Veel mensen lieten weten dat ze het fijn vinden dat de ex-lovers zo goed met elkaar omgaan: “Wat fantastisch dat jullie dit kunnen en vooral jij Monique.

Echt klasse! Wauw, respect hoor!” schrijft iemand in de reacties. Iemand anders: “Veel respect voor jou.

Hoe jij met deze lastige situatie omgaat en ervoor zorgt dat die kleine jongen gelukkig is met zowel papa als mama in zijn buurt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Eind vorig jaar was de breuk tussen André en Monique hét showbizznieuws van het moment. Niet vlak daarna werd bekend dat de zanger zijn geluk had gevonden bij presentatrice Bridget Maasland. De twee zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar.

Lees ook  Vrouw weigert 110 jaar oude boom om te kappen… Wat een gaaf idee!

Sinds november zijn André en Bridget dolgelukkig met elkaar. De twee wonen nog niet samen, maar als je het aan André vraagt, zal het niet lang meer duren. Meer daarover vertelt de zanger in de video hieronder.

Jennifer Lopez is 51 maar wij zouden haar nog steeds doen!

Zo ziet de knappe zus van Jennifer Lopez eruit