in

Monique is er klaar voor om André’s bruid te worden!

Eerder dit jaar wilde Monique Westenberg niet met André Hazes trouwen. Sterker nog: de twee gingen uit elkaar! Inmiddels heeft André het hart van Monique weer veroverd en hebben ze samen met zoontje André een nieuwe start gemaakt in een ander huis. En nu is Monique ook klaar voor de volgende stap in hun relatie…

Lees ook  Politie redt hond uit snikhete auto in Winterswijk

André maakt er geen geheim van dat hij met je wil trouwen. Hoe sta jij daarin?
‘Tijdens onze vakantie naar Las Vegas, begin dit jaar, vroeg André wat ik zou zeggen als hij me ter plekke ten huwelijk zou vragen. Toen zei ik: Nee. En dat was maar goed ook, want vlak daarna gingen we uit elkaar.

Lees ook  Johnny de Mol haalt uit naar Wendy van Dijk.

Maar als André mij nu ten huwelijk vraagt, zeg ik: Ja. We zitten nu in zo’n goed vaarwater. Hij is weer dezelfde man als toen ik hem leerde kennen. Hij is weer terug.’

Met je hond in bed slapen smerig? Lees hier 5 goede redenen waarom je beter met jouw hond in één bed kunt slapen!

Vrouw krijgt donorlong van zware rookster en overlijdt