in

‘Monique staat grote verandering te wachten’

Monique Westenberg blijkt interesse te hebben in het bovennatuurlijke en het spirituele. De ex-vriendin van André Hazes heeft een avondje tijd voor zichzelf genomen en ging op bezoek bij een ‘reader’. Voor Monique werden kaarten neergelegd die iets zeggen over wat haar te wachten staat.

Kaarten met betekenis
De kaarten zijn Lenormandkaarten. Daarmee kan, net zoals met tarotkaarten, worden voorspeld wat er in grote lijnen in de toekomst gaat gebeuren.

Monique heeft een heftige en onstuimige periode achter de rug en hoopt misschien dat ze door de reading iets meer duidelijkheid gaat krijgen over wat haar te wachten staat.

De kaarten die op de foto die ze postte op haar Instagramstories duidelijk te zien zijn, zijn De Ooievaar, De Sleutel, Het Boek en De Ruiker.

Lees ook  André Hazes showt enorme transformatie

Voor Monique ligt de kaart De Ooievaar. Deze ligt op de positie waarin deze wat zegt over het heden.

De Ooievaar betekent verandering, eventueel een zwangerschap maar ook nieuw leven of een nieuw begin.

Precies wat er nu lijkt te gebeuren met haar en André, want hun liefde lijkt opnieuw te zijn opgebloeid. Onder die kaart ligt Het Boek. Ook deze kaart geeft informatie over het heden.

Volgens Het Boek zijn er geheimen en mysteries in het heden, maar ook een groeiend inzicht en levenservaring. Wie weet heeft Monique wel geleerd wat er fout is gegaan in haar relatie met André.

Lees ook  Vrouw offert leven op om pups en honden uit brandend huis te redden

De kaarten aan de linker- en rechterkant van Het Boek gaan over karma dat je verdiend hebt in het verleden en heden en tot uiting komt in de toekomst.

De sleutel staat voor het vinden van een oplossing voor een bestaand probleem en De Ruiker laat zien dat Monique veel geluk zal ervaren in de toekomst.

Als we de kaarten moeten geloven komt het dus helemaal goed met Monique en wie weet zelfs met de liefde voor André.

Man krijgt bak met Chinees eten door voorruit op de N327

Vijftien mensen die zichzelf uitdaagden, door zoveel af te vallen dat ze bijna onherkenbaar zijn