in

Monique Westenberg haalt uit naar ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Op Instagram haalt Monique Westenberg flink uit naar haar ex-schoonmoeder
Waar Monique Westenberg zich normaal gesproken niet mengt in reacties op social media, verliep dit afgelopen week wel anders.

Terwijl de blondine van een zonnige vakantie op Curaçao geniet, laat een volger op Instagram een vervelend bericht achter.

Geheel onverwachts gooit Monique hier een schepje bovenop en haalt ze flink uit naar haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes.

Persoonlijk aangevallen op Instagram
Monique Westenberg plaatste een zonnig kiekje op Instagram waarop de blondine te zien is in een shirt van uit de kledinglijn van haar ex André Hazes.

LEES OOK!
Vermiste zwemmer gevonden in Honswijkerplas bij Tull en 't Waal

Onder deze foto plaatst een volger een heftige reactie. “Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André.

Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes”, klinkt het in de reactie.

“Ik heb jou zo door”
Niet alleen laat de volger weten dat Monique de opvolger van Rachel Hazes zou willen zijn. Monique zou ook ‘de heilige Maria spelen’.

LEES OOK!
Famke Louise deelt eerste foto met nieuwe vriend

“En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door”, schrijft de volger als laatste zin in zijn reactie.

Sneer naar Rachel Hazes
Monique en ex-schoonmoeder Rachel kunnen absoluut niet samen door één deur en de relatie tussen de twee lijkt nooit goed geweest.

Deze reactie op Instagram gaat Monique daarom niet in de koude kleren zitten. Monique haalt uit naar haar ex-schoonmoeder door onder de reactie te plaatsen: “Mocht ze willen.”

Rose was 14 toen ze beelden van haar v*rkrachting op p*rnosite zag belanden: “Ik heb levenslang gekregen”

Zoon hekelt afscheidsbrief eenzame Dick: ‘Het was nooit goed genoeg voor mijn vader’