in

Monster sloeg puppy tot moes omdat ze op een decoratiekussentje had geknauwd en werd ondertussen op borg vrijgelaten.

Steven Thompson, een 26-jarige volwassen man, was de pedalen compleet verloren. Dus werkte hij zijn razernij uit op zijn 9 maanden oude terriër. Hij sloeg de puppy zo hard dat hij haar naar de spoedafdeling moest brengen. De reden voor al die woede? We vermoeden dat het iets met zijn opvoeding te maken heeft, maar dat is maar een veronderstelling. De politie van Sarasota County zei dat hij kwaad was omdat het hondje op een decoratiekussentje gekauwd had. Inderdaad, hij sloeg een levende, schattige puppy genaamd Sugar zo hard voor een stom kussentje.

Thompson bracht Sugar op 15 augustus naar een kliniek in Sarasota. De dierenarts merkte dat de hond levensbedreigende ademhalingsproblemen had en aan interne bloedingen leed.

Lees ook  Do (21) dacht aan euthanasie, maar dankzij haar hulphond Moos heeft ze weer zin in het leven

Ze wisten dat er iets heel erg fout aan de hand was en begonnen Thompson meteen te ondervragen.

Na een kruisverhoor bekende Thompson uiteindelijk dat hij de hond niet alleen met z’n volle vuist in het gezicht had geslagen, maar haar ook tegen de grond had gesmakt. En dat allemaal omwille van een kussentje dat aan zijn vriendin toebehoorde. Wellicht heeft hij niet meegekregen dat hondjes nu eenmaal graag op dingen kauwen. Deze man is duidelijk niet geschikt om huisdieren te houden. Thompson werd aangehouden en aangeklaagd wegens dierenmishandeling.

Lees ook  Man gaat naar dierenasiel om een katje te adopteren. Maar op het laatste moment verandert hij van gedachte.

Later werd hij echter mits betaling van een borg van 1.500 dollar weer op vrije voeten gesteld. Thompson beweerde dat hij uitgeput was na 12 uur werk. Hij zei ook dat hij op zeker ogenblik gebeten werd door de hond. Volgens de politie toonde hij “erg veel spijt” over zijn daden.

Sugar werd achtergelaten in handen van de dierenkliniek. We hopen dat Sugar snel een nieuwe thuis vindt waar ze veilig en gelukkig kan opgroeien.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Ouders verlieten baby met “misvormd” gezicht. Maar kijk hem 30 jaar later eens!

Dakloze man zegt politie dat hij een douche nodig heeft. Het vriendelijke gebaar van de politieagent gaat helemaal viraal.