in

Monster stapt uit auto en doet dan dit met zijn HOND! Gelukkig werd het opgenomen !

Elke dakloze hond heeft een ander verhaal. Een 1-jarige puppy genaamd Pecas – later genaamd Clara-Belle – werd op 5 augustus langs de kant van een weg in Dallas aangetroffen. De verdachte, de 62-jarige Gorge Spears, dumpte de hond en reed dan snel weg met zijn auto.

Nadat het dier door de dierenbescherming gered werd, startte de politie een onderzoek. Verborgen camera’s in de buurt speelden een cruciale rol in de bewijslevering. Spears had geen idee dat zijn wrede daad gefilmd werd.

Lees ook  Familie raakt dakloos na brand bij buren: gehandicapte dochter slaapt twee nachten in de tuin

Terwijl Spears ondervraagd werd, werd Claira-Belle verzorgd door de dierenbescherming tot ze op 9 september geadopteerd zou worden. Twee dagen later gaf Spears zich vrijwillig bij de politie aan.

Hij beweerde dat de hond van zijn zus was die aan diabetes lijdt. Hij zei dat hij de hond dumpte omdat ze oncontroleerbaar was. Hij beschouwt zijn daad zelf niet als dierenmishandeling maar iedereen op Facebook denkt daar anders over.

Lees ook  Video: De grootste ‘supermaan’ van de afgelopen 70 jaar staat op het punt op te komen en breekt alle records

Verlaten honden als Claira-Belle rekenen op ons om hun pleitbezorgers te zijn. Gelukkig is ze nu in een liefdevolle thuis!

DEEL dit met iedereen die je kent!

Enkele uren nadat het lichaam van zijn zoon in het lijkenhuis arriveert, post zijn vader deze ijzingwekkende foto met de volgende waarschuwing.

30 jaar lang leefde deze beer in een kooi – kijk in haar ogen als de hekken opengaan