in

Monster tapet de mond van puppy dicht om te voorkomen dat hij blaft – en schept er vervolgens online over op

We kennen allemaal het gezegde: “behandel anderen zoals we zelf behandeld willen worden.” Ik denk dat dat ook geldt voor dieren. Behandel een dier goed en je krijgt die liefde twee keer terug.

Maar zoveel mensen lijken nog steeds te denken dat ze dieren kunnen mishandelen, omdat het dieren zijn en geen mensen.

In de verontrustende afbeelding hieronder zien we een lieve puppyhond met zijn mond stevig gebonden – en dat komt allemaal omdat hij te veel blafte.

Deze arme puppy behoort toe aan een dame wiens vriend het beu werd om het te horen blaffen. Het was duidelijk dat de hond blafte om haar baasje te waarschuwen voor deze nare man. Honden hebben goede instincten.

De man uit Oregon in het noordwesten van de Stille Oceaan besloot plastic koord te gebruiken om de mond van de hond dicht te plakken en je kunt aan de afschuwelijke foto hieronder zien hoe strak dit snoer zit en ik vermoed dat dit dier pijn heeft veroorzaakt.

Lees ook  Horror in Haagse wijk: kat opzettelijk opgehangen.

Ervan uitgaande dat er niets mis was met het behandelen van een dier op deze manier en duidelijk trots op zijn acties, plaatste een foto van wat hij online had gedaan.

Zijn foto ging viraal, maar niet uit steun voor wat hij had gedaan, maar omdat mensen behoorlijk kwaad waren over het beeld.

Oorspronkelijk was de foto onderschrift: “Als je het (***) blaffen beu bent !!!!!”
Toen mensen begonnen te reageren op de foto, reageerde de persoon die het had geplaatst met de woorden “ik lach om jullie” en beweerde dat het een grap was, volgens een artikel in Register Guard.

Lees ook  Pas op met de APP Parkmobile: Je kan hem beter niet gebruiken!

Hij verwachtte duidelijk niet de reactie die hij deed en haalde zijn Facebook-profiel weg na het spervuur ​​van opmerkingen waarin hij werd veroordeeld voor wat hij had gedaan.

De politie in Linn Country, waar de man woonde, is een onderzoek begonnen.

We weten op dit moment niet hoe het onderzoek is afgesloten of dat deze arme puppy in orde is. Hopelijk is hij veilig en vrij in een liefdevol huis.

Hier lees je maar weer eens hoe je dieren nooit kunt behandelen! Deel alsjeblieft zodat anderen begrijpen dat dit verkeerd is en dat meer mensen deze vreselijke dierenmishandeling aan de kaak stellen.

Kelly (21) kan al 4 jaar lang niets eten vanwege bizarre aandoening

Chantal Janzen staat ‘voor lul’ met complete gezin