in

Monster valt 88-jarige aan om haar te v*rkrachten – en beseft algauw dat hij met de verkeerde vrouw rotzooide.

Mensen die in andermans huis inbreken zijn het laagste van het laagste. Maar dan nog eens een bejaarde dame aanvallen om hen te beroven, is ronduit schokkend. Een inbreker in Pennsylvania dacht dat hij een eenvoudig slachtoffer had gevonden toen hij in het appartement van een bejaarde dame inbrak. Maar wat hij niet wist, was dat hij met de verkeerde vrouw rotzooide. Want de 88-jarige Helen Reynolds zou niet toelaten dat ze een slachtoffer zou worden.

Op een namiddag in februari hoorde Helen dat er op de deur werd geklopt van haar huis in Parkesburg, Pennsylvania.

Helen opende de deur en zag een jongeman staan. Hij zag er eerder als een vastgoedmakelaar uit. De man forceerde zich naar binnen, en dat zou het begin zijn van een drie uur durende aanval. De indringer begon haar huis onmiddellijk te doorzoeken en vond enkele biljetten van tien dollar, die hij in zijn zakken propte.

Lees ook  Jarenlang dacht ze dat het maar een moedervlekje was. De dokter vertelt haar iets heel anders. Wat ze eruit halen? Gatver!

Toen hij het huis overhoop gezet had, wendde hij zijn aandacht op Helen, die hij met ducttape had vastgebonden.

Hij trok haar jeans af en duwde haar op het bed.

De 88-jarige vrouw wist dat ze fysiek geen partij voor hem was, maar toch slaagde ze erin om de bovenhand te halen – en dat dankzij haar scherpe geest.

Ze keek op naar de man en zei:

“Nou, het zit zo – Je weet beter de waarheid”, begon Helen. “Ik heb HIV en mijn man is eraan gestorven.”

Lees ook  Visser in Weert gebruikt levende goudvissen als aas

Haar leugen werkte en de man staakte zijn aanval. Helen denkt dat die woorden haar leven redden.

“Toen ik dat zei, wandelde hij gewoon uit de slaapkamer”, vertelde Helen. Voor het huis te verlaten bond de man nog haar handen en voeten vast. Helen was aan haar lot overgelaten en moest zich zien te bevrijden. Ze slaagde er uiteindelijk in om de tape door te bijten. Toen ze bevrijd was, belde ze een buur die de politie alarmeerde.

De politie spoort de dader momenteel nog op.

Wie niet sterk is moet slim zijn, en dat is beslist wat deze bejaarde dame ons leerde. DEEL dit verhaal met je vrienden!

Doe dit nooit met het huidige winterweer: Het is zeer gevaarlijk voor uw kindje in de autostoel

Man plotseling miljonair door ‘oude vieze deken’ van zijn oma