in

Monster ver kracht meisje (3) in McDonald’s terwijl ze om haar vader schreeuwt

Maandag werd in een toilet van een McDonald’s restaurant in Chicago een driejarig meisje aan gerand door een wildvreemde.

Tijdens het eerste verhoor van de verdachte Christopher Puente kwamen verschrikkelijke details aan het licht. Het meisje zou ‘papa, papa!’ gehuild hebben in een poging om hulp te roepen.

Volgens de verslagen van de rechtbank was het meisje samen met haar vader en broertje in het filiaal, toen haar broer een ongelukje had.

De vader nam zijn kinderen mee naar het mannentoilet en ging met zijn zoon in een hokje om hem schoon te maken.

Lees ook  Wist jij al dat je Listerine op deze 10 manieren kan gebruiken? Superhandig!

Het dochtertje wachtte buiten. Terwijl de vader druk bezig was, zou Puente (34) het meisje in zijn stalletje gelokt hebben.

Tijdens de aanval bedekte de verdachte de mond van zijn slachtoffer zodat ze niet om hulp kon schreeuwen. Maar de vader hoorde haar stem en probeerde het afgesloten hokje te openen.

Dan keek hij over het muurtje en zag wat er aan de hand was. De vader greep zijn dochter bij haar been en trok haar zo uit het stalletje.

Lees ook  Dit zure matten-ijsje is een regelrechte hit en wij snappen dat goed

Daarna bracht de vader zijn kinderen in veiligheid naar hun moeder in het restaurant, maar toen hij terugkeerde in het toilet was de verdachte verdwenen.

Puente werd woensdag gearresteerd na een incident in een winkel waar hij weigerde te vertrekken. De ter plaatse gekomen politiegenten herkenden de man van de bewakingsbeelden in de McDonald’s.

Puente zou de ontvoering van het meisje bekend hebben en dat hij haar kleren uitdeed, maar ontkent het mis bruik.

Man bedenkt onderbroek die ervoor zorgt dat je scheten niet meer stinken

Amsterdamse coronapatiënt was vorige week nog luizenmoeder