in

Mooi meisje met kanker neemt beslissing om haar lange haren te laten knippen. Nieuwe look laat haar onherkenbaar achter.

De meeste mensen laten een makeover uitvoeren om esthetische redenen, maar anderen worden ertoe gedwongen omwille van redenen die we ons niet kunnen inbeelden. Dat was ook het geval voor een jongedame genaamd Laura.

Nadat ze de diagnose van kanker te horen kreeg, wendde Laura zich tot Jerome Lordet van het Pierre Michel Salon in New York City. Ze wilde een nieuwe look alvorens aan de chemotherapie te beginnen en ze wist dat Jerome de geknipte man was!

Lees ook  Dit stelletje was pas getrouwd. 19 dagen later bekijkt een van hen de trouwfoto’s en ziet iets eigenaardig.

Gelukkig wist Jerome precies wat hem te doen stond om de dromen van Laura waar te maken! Hij wilde haar door deze emotioneel moeilijke periode helpen en stelde zijn talent maar al te graag ter beschikking.

Hij wist dat dit ontzettend belangrijk was voor Laura. Ze was niet zomaar op zoek naar een nieuwe, frisse look. Ze had iets leuk en prachtig nodig, maar tegelijk ook iets wat ze gemakkelijk kon onderhouden tijdens de chemo.

Lees ook  Doodsbange 7 jarige verstopt zich voor inbrekers. Als deur ingebeukt wordt, zegt hij 1 woord dat hen doet vluchten

Jerome begon haar lange lokken af te knippen. Aanvankelijk was het best een schok, maar dan besefte Laura dat het allemaal deel uitmaakte van het plan.

Bekijk haar verbluffende transformatie hieronder en DEEL dit bericht om haar veel succes en een snelle genezing toe te wensen!

Dokters denken dat de man longkanker heeft. Maar hun monden vallen wagenwijd open als ze zien wat de “tumor” echt is.

Man vindt reusachtige “luchtbel” in z’n tuin, pookt erin met een stok en de beelden gaan helemaal viraal.