in

Motorrijder ontsnapt aan de dood nadat wilde tijger hem achtervolgt. Bizarre beelden!

Bizarre beelden tonen het moment waarop een paar motorrijders ternauwernood aan de dood ontsnappen toen een tijger uit het bos tevoorschijn kwam en richting de mannen sprintte.

De video werd gemaakt door een passagier op de motor terwijl ze een weg aflegden aan de rand van Nagarhole National Park, gelegen in het zuidelijke deel van de staat Karnataka in India.

Plotseling verscheen de tijger, die op hun topsnelheid wel 60km/u kunnen bereiken, uit het bos om de twee motorrijders de weg af te snijden.

De tijger leek rechtstreeks naar het voertuig te gaan, maar gelukkig achtervolgde hij de motorrijders niet te lang en verdween snel in het bos aan de andere kant van de weg.

Beveiliger supermarkt staat in de regen om hond droog te houden en gaat viraal

Het is onduidelijk of de motorrijders zich bewust waren van de tijger voordat deze uit het bos kwam, hoewel het feit dat de passagier in die richting filmde suggereert dat ze het hadden gezien.

Het is echter onwaarschijnlijk dat de man verwachtte dat de grote kat hun zou achtervolgen – of dat hij zo dichtbij zou komen om ze te vangen.

Ik moet toegeven dat ik onder de indruk ben dat hij erin slaagde de camera met succes te richten en tegelijkertijd de fiets vast wist te houden in die situatie; de angst zou zeker hebben veroorzaakt dat ik de focus verloor.

Dit is de Poedelkat: het huisdier waar je nog nooit van hebt gehoord maar altijd al wilde hebben

Het grote dier in de video is één van de 72 tijgers die in Nagarhole National Park wonen en het leek erop dat het erop gebrand was duidelijk te maken tot wiens grondgebied het behoorde.

Eerder dit jaar heeft een van de tijgers van het park drie mensen gedood, waaronder een 28-jarige en 60-jarige man.

12-jarige pleegt zelfmoord in garage – wanneer ouders een briefje vinden breekt hun hart

Schokkende video laat zien hoe een paard neervalt van de hitte door het voorttrekken van toeristen