in

Na 14 operaties ziet deze 24-jarige dame er nog nauwelijks menselijk uit. En nog is ze niet tevreden met haar uiterlijk.

Sommige mensen hebben zo hun eigen voorstelling en idee van wat schoonheid voor hen betekent. Dat geldt ook voor de 25-jarige Amerikaanse Pixee Fox. Ze is zowat tot alles bereid om haar schoonheidsideaal te bereiken, inclusief dramatische ingrepen in het eigen lichaam.

Al van in haar jeugd is ze een grote bewonderaar van Jessica Rabbit. Op zeker ogenblik besluit ze dat ze er precies als haar wil uitzien.

Daarvoor ondergaat ze meerdere schoonheidsoperaties. Ze begint met het gezicht.

Om dit ongelofelijk, en eigenlijk onnatuurlijke figuurtje, aan te nemen, laat ze zes ribben wegnemen en haar borsten vergroten. Haar taille meet nog amper 30 centimeter.

Lees ook  Een peuter wordt blauw, braakt bloed, en overlijdt door één oorzaak wat iedere Ouder zou moeten Weten…

Ondertussen heeft ze een indrukwekkende decolleté.

Ze lag inmiddels 14 keer onder het mes en gaf al 113.000 euro uit aan operaties. Niet alle artsen willen de door Pixee gewenste ingrepen trouwens uitvoeren.

Ze vertrouwt niet alleen op operaties, maar ook in de fitnesszaal werkt ze hard om haar droomfiguur te bereiken.

Veel mensen zijn geschokt door haar transformatie, vooral dan de mensen die weten hoe ze er vroeger uitzag. Ze was een getalenteerde danseres en velen vinden dat ze er vroeger gewoon knapper uitzag.

Lees ook  Dit is Roxanne, de bloedhete vriendin van wielrenner Mathieu van der Poel

Maar Pixee zegt dat ze gelukkig is zoals ze nu is. Hoewel ze nog niet helemaal tevreden is, komt haar droomfiguur toch dichterbij.

Voor de ene is ze geweldig, voor de andere compleet gestoord. Wat er ook van zij, Pixee geniet met volle teugen van de aandacht die ze krijgt.

Echt waanzinnig tot wat sommige mensen bereid zijn om hun zogenaamd schoonheidsideaal te bereiken.

DEEL deze eigenzinnige dame met je vrienden op Facebook!

De 11 dagen oude baby zoekt de warmte van zijn broertje op. Maar kort daarop is er niets meer dat de dokters voor hem kunnen doen.

Blaas hard op je duim. Wat je zult voelen, is fantastisch!