in

Na 62 jaar huwelijk vallen Tom en Delma in eeuwige slaap terwijl ze elkaars hand vasthouden

Ze waren 62 jaar getrouwd en overleden terwijl ze elkaars hand vasthielden.

Tom (84) en Delma Ledbetter (82) waren al 62 jaar gelukkig getrouwd. Ze hadden beloofd elkaar lief te hebben in ziekte en ontbering en tot de dood hen scheidde. Maar zelfs de dood kon hun niet scheiden.

Tom overleed als eerste en Delma volgde hem anderhalf uur later. Vredig vielen ze allebei in slaap, hand in hand, aldus Dignity Memorial.

De foto’s van het oudere liefdespaar zijn nu viraal geworden op sociale media. Ondanks het verdriet is het echt prachtig dat hun liefde zo sterk was dat ze hand in hand stierven.

  Onderzoek: Mannen negeren partner zo’n 400 keer per jaar met hun ‘selectieve gehoor’

Het echtpaar ontmoette elkaar in Florida en hun dochter Donetta vertelde over hun eerste ontmoeting:

“Hij zei: ‘Ik weet niet waarom ik het heb gedaan. Ik pakte haar hand en gaf haar een kus op de wang’,” vertelde Donetta over haar vader die wist dat het liefde op het eerste gezicht was.

Slechts drie weken na hun eerste date trouwden ze. Ze wisten toen al dat ze de rest van hun leven samen wilden doorbrengen.

Samen hadden ze twee dochters, zeven kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Ze waren altijd omringd door een groot en liefhebbend gezin!

  Vrouw stoomt vagina heeft nu tweedegraads brandwonden

Maar op een dag werd Delma ziek en moest ze in het ziekenhuis worden opgenomen. Slechts een paar dagen later werd Tom ook ernstig ziek.

Ze werden samen behandeld in het ziekenhuis en lagen altijd naast elkaar. Tot op de dag dat Tom zijn laatste adem uitblies en Delma slechts anderhalf uur later haar laatste adem uitblies.

Ze hielden elkaars handen tot het laatste vast. Nu zijn ze voor altijd samen in het hiernamaals.

Dit is echte liefde! Aarzel niet om dit droevige, maar ook mooie, liefdesverhaal met je vrienden te delen

Advies aan voetbalfans: ‘Maak je vriendin nú zwanger dan heb je tijdens EK ouderschapsverlof’.

Onderzoekers: praten met je huisdier is een teken van geavanceerde intelligentie