in

Nadat haar echtgenoot stierf, komt ze te weten dat ze zwanger is – en ziet daarna de overweldigende echografie

Wanneer het leven lijkt af te brokkelen, kan het moeilijk zijn om positief te blijven en te hopen op betere tijden. Maar ergens in je verdriet, is er altijd wel een lichtpunt te vinden.

Courtney Hill ervoer dit zelf, toen haar echtgenoot Bryan plots uit haar leven werd weggerukt.

Bryan was een militair in het Amerikaanse leger en diende in Irak, Koeweit en Afghanistan. Doorheen de jaren had hij in vele gevaarlijke situaties gevochten, maar hij kwam altijd ongedeerd terug thuis.

Toen Bryan stopte met zijn legerdienst, keek hij samen met zijn vrouw Courtney uit naar een kalme en gelukkige toekomst.

Maar wat ze niet wisten, was dat het noodlot lag te loeren om de hoek.

In februari 2016 stierf Bryan in een tragisch ongeluk met de auto. Courtney verloor zo niet alleen haar dierbare echtgenoot, ook hun dochtertje Reagan moest vaarwel zeggen aan haar prachtige papa.

Verrassend nieuws
Al snel moest Courtney alles regelen voor de begrafenis. En te midden alle regelingen kreeg ze verrassend nieuws: ze was zwanger.

Tijdens de begrafenis hield Courtney Bryan’s hand vast en fluisterde in zijn oor, “Liefje, je wordt opnieuw papa.”

Lees ook  Famke Louise en haar vriendinnetjes dansen wel heel pikant op het strand

De maanden gingen voorbij en Courtney probeerde haar diepe verdriet te verwerken. Ze probeerde zo goed als ze kon, om zich aan te passen aan haar nieuwe alledaagse leven.

Jammer genoeg werd alles echter nog moeilijker toen Courtney hevige buikpijn begon te krijgen. Ze vreesde voor een miskraam en ging naar een dokter.

Het was toen dat Courtney nog meer nieuws te horen zou krijgen die haar wereld op z’n kop zou zetten.

“Mond viel open”
De dokters konden namelijk twee jongens en een meisje zien in de echografie!

“Mijn mond viel open. Maar ik was enthousiast om nog 3 extra glimlachjes te hebben die me aan hem zouden herinneren,” vertelde ze aan CBS Chicago.

Jammer genoeg zijn er vele risico’s verbonden aan het hebben van een drieling, en toen Courtney een tweede echografie kreeg, ontving ze vreselijk nieuws.

Een van de hartjes van de baby’s, Brady, klopte niet meer.

De andere twee baby’tjes werden wel gezond geboren, ze heten Miles en Harper.

Samen met haar dochtertje Reagan, zijn ook Miles en Harper de trots van Courtney. Ze keek ernaar uit om hen op te voeden, want ze weet hoe trots Bryan zou geweest zijn op zijn mooie gezinnetje.

Lees ook  Afgetrainde Sonia doet haar broek omlaag en showt haar perfecte achterwerk

Mensen vragen haar gewoonlijk of Miles en Harper tweelingen zijn, maar Courtney zegt ‘nee’.

“Ik zeg dat ze de overlevenden zijn van wat een drieling moest geweest zijn,” zegt ze vol trots.

Natuurlijk mist Courtney haar echtgenoot en haar verloren baby, maar ze vindt sterkte in het opvoeden van haar gezinnetje.

Bryan was een echte vechter, een sterke man, en zeer liefdevol. Ze is elke dag dolgelukkig met haar kinderen, want hun vader heeft nooit de kans gehad om hen te zien opgroeien.

Want Courtney heeft met haar eigen ogen ervaren hoe breekbaar geluk kan zijn. Ze heeft geleerd om elke dag de kleine dingen te appreciëren met haar lievelingetjes.

Haar familie heeft het niet gemakkelijk gehad, maar dankzij de steun van vrienden en familie kan Courtney positief haar toekomst tegemoet.

Hun weg is het bewijs dat je elke minuut het volste moet halen uit het leven.

Grap van de dag: Advocaat steelt koeken, maar bouwvakker is hem te slim af.

Twee vrouwen ruziën in vliegtuig om armleuning, maar voor één van hen loopt het uit de hand