in

Nadat ze door het bed van het hotel zakten, beseften ze zich dat ze iets moesten doen…

Iedereen is mooi op zijn eigen manier, en je moet je niet druk maken over wat andere mensen vinden van je uiterlijk. Maar aan de andere kant, is het natuurlijk goed een gezond leven te leiden.

Voor dit stel was het niet het pesten dat ze deed besluiten gewicht te verliezen en een transformatie te ondergaan, maar een incident in een hotel. Nu zijn ze er dankbaar voor omdat ze veel gelukkiger zijn dan toen ze nog morbide overgewicht hadden.

Fernando en Debora zijn al heel lang samen, en hoewel ze veel mooie momenten deelden, heb ze ook veel verdriet gedeeld. Vooral over hun gewicht.

Lees ook  Dokter trekt krioelend insect uit het oor van patiënt.

Fernando had obesitas sinds zijn jeugd en wilde altijd gewicht verliezen maar dat lukte niet. Debora had nooit gewicht verloren nadat ze was bevallen van een kind, en ze woog op het zwaarste moment 170 kilo. Haar gewicht bezorgde haar depressie en ze had moeite met wakker worden.

Maar er was iets vernederends voor nodig om het stel een drastische verandering in hun gewicht te doen aanbrengen.

Een beschamende gebeurtenis

Debora en Fernando gingen op een nacht slapen in een hotel toen hun bed instortte door hun gewicht. Ze schaamden zich erg en bij het hotel werden ze uiteindelijk gedwongen een nieuw bed te betalen.

Lees ook  Vader slingert baby van dak om te protesteren

En toen besloot het stel om operaties te ondergaan en gewicht te verliezen. Het kostte ze veel werk, maar dankzij chirurgen, oefeningen en diëten wisten ze samen 127 kilo te verliezen!

¨Er is sindsdien veel veranderd – onze gewoonten, ons humor en onze houding richting eten. We zorgen ervoor dat we niet meer teveel eten,¨ zegt Debora volgens Honey Nine.

Deel Fernando en Debora´s inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook om ze eraan te herinneren dat niets onmogelijk is!

Ze stelden camera’s op in het woud en legden de ongelofelijkste scène ooit vast.

Verdrinkende hond probeert wanhopig om gered te worden. Kijk nu wanneer ze haar redder ziet.