in

Nagelstudio pakt uit met levende mieren in fake nagels. Internet reageert geschokt.

Een Russisch nagelsalon pakt uit met een nieuwe, controversiële trend. Ze vonden er niet beter op dan om levende mieren op te sluiten in valse nagels. De kritiek op internet liet echter niet op zich wachten. Nail Sunny verzamelde op Instagram al meer dan 1,9 miljoen volgers en ze doen er alles aan om op te vallen.

Daarin zijn ze met deze video alvast geslaagd. We zien hoe het hele proces tot stand komt. De mieren worden met een pincet gevangen en vervolgens in de nagels gestopt. Het bedrijf geeft mee dat er bij het maken van deze video geen enkel dier gepijnigd werd. “Dierenmishandeling, ja of nee”, schrijven ze provocerend bij de video.

Lees ook  Dennis Schouten zwaar mishandeld - De foto's

De reacties zijn alvast erg scherp. “Alles in orde in jullie bovenkamer? Hoe zouden jullie het vinden als iemand jullie plotseling zonder uitleg in een plastic doos zou stoppen? En dan maar foto’s maken …”, luidt een van de reacties. En: “Dit is de reden waarom ik mensen zo haat?”

Lees ook  De 18-jarige dochter van Humberto Tan is behoorlijk goed opgedroogd

In het verleden werkte het nagelsalon zich al meer in de kijker, bijvoorbeeld met valse nagels met kleurpotloden.

WAT VIND JIJ VAN DEZE STUNT? DIERENM*SHANDELING OF NIET? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Vrouw krijgt baby met beste homos*ksuele vriend aan de hand van injectiespuit van €5 en tupperwaredoos.

Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd