in

Najib Amhali deelt details na gewapende overval

Najib Amhali is het slachtoffer geworden van een gewapende overval. De cabaretier is met zijn familie op Curacao en is op brutale wijze beroofd…

”In verband met privacy zijn de beelden verwijderd,” schrijft Najib op Instagram. ”Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf. Op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open.”

”Er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af,” vervolgt hij. ”Ik schrik en ren een stuk, dan hoor ik vrienden ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik: het is een gewapende overval.

Lees ook  Als ze haar kind van het feestje ophaalt, krijgt de vrouw een vreselijk vermoeden. Ze rijdt meteen terug en stelt 6 vragen

Ik loop naar de man met pistool toe en zeg: doe rustig, en hij ziet mijn horloge die hij afdoet en zegt: ‘Geef geef!’

De andere met het mes komt ook op me af. Ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken.”

Lees ook  EU: snelheidsbegrenzers verplicht voor alle nieuwe auto's vanaf 2022

”Het kan iedereen overal overkomen, maar ik laat mijn vakantie er niet door verpesten. Godzijdank zaten de kids in een andere auto en hebben ze niet veel mee gekregen #overval #laf #curacao,” sluit Najib af.

De cabaretier krijgt ontzettend veel steunbetuigingen, waaronder van Rosanna Kluivert. ”Sterkte! En het enige wat telt is jij en je gezin gezond, maar de wereld wordt steeds gekker.”

Jon Bon Jovi heeft 2 liefdadigheidsrestaurants geopend waar mensen in nood kunnen eten zonder te betalen

Rachel Hazes doet boekje open over nieuwe relatie: ‘We wonen praktisch al samen’