in

Nathalie wil opnieuw naar McDonald’s, maar heeft geen auto… en komt met hilarische oplossing

Je beschikt niet over een auto, maar wil toch opnieuw langs de heropende McDrive van McDonald’s? Een verloren zaak? Niet als je Nathalie Moermans heet.

De Henegouwse, haar dochter en schoondochter knutselden uit wat dozen en tape een kartonnen auto bij elkaar en gingen vrijdag ermee in de rij staan aan het McDonald’s-filiaal in La Louvière. Met succes schrijft HLN.

De meeste drive-ins van McDonald’s, Quick en Burger King zijn opnieuw open na wekenlange sluiting ten gevolge van het coronavirus.

Klanten mogen sinds de heropening enkel vanuit hun auto langs de drive-ins. Iets wat ook Nathalie weet.

Lees ook  Wie wordt er in elkaar getrapt

Zij had zin in hamburgers en frietjes en overtuigde haar dochter en schoondochter om aan het knippen en plakken te slaan.

Uit wat verhuisdozen ontstond zo de ‘McDo Mobile’ waarmee ze op weg gingen naar het filiaal in de buurt.

Ze wekten op de parking meteen de aandacht van enkele agenten op ronde. “Ze kwamen niet meer bij van het lachen en vertelden ons dat we hun dag hadden opgefleurd”, verklaarde Nathalie aan La Dernière Heure.

Lees ook  Julia kreeg ademhalingsproblemen door ‘slakachtige’ gezwellen.

Ze mochten verder. Het gezelschap nam plaats in de wachtrij en had ook veel bekijks van de andere automobilisten.

Nathalie & co gaven aan de microfoon hun bestelling door en stapten verder naar het doorgeefluik. “De medewerker van McDonald’s overhandigde het betalingsapparaat en besefte dan pas dat we in een kartonnen auto zaten. Hij riep meteen zijn collega’s en die kwamen foto’s nemen.”

“Het was een schitterende grap en we hebben niemand in gevaar gebracht”, verklaarde Moermans nog. De foto’s van hun stunt gaan viraal.

Man (28) bedreigt en mishandelt ex-vriendin, politie vindt wapens in schuur

Volgers zwijmelen weg bij pikante foto Rico Verhoeven