in

Nederlandse advocaat neergeschoten vanuit rijdende auto – ZWAARGEWOND!

Een Nederlandse advocaat is vanuit een rijdende auto neergeschoten in het Duitse Gronau. Dat gebeurde op de Losserstrasse, enkele honderden meters over de grens bij Enschede.

Het slachtoffer, een 43-jarige man, is volgens de Duitse politie zwaargewond geraakt. Het zou gaan om een advocaat gespecialiseerd in onder meer ondernemingsrechtelijke en juridische dienstverlening. Zijn advocatenkantoor in Enschede kan geen commentaar geven op de schietpartij.

Lees ook  Kook bananen voordat je naar bed gaat en drink het vocht om de beste nachtrust van je leven te hebben

Privésfeer

Het gaat volgens de politie waarschijnlijk om een ruzie in de privésfeer. “De achtergronden van de aanval zijn op dit moment nog niet bekend, maar we hebben aanwijzingen dat gericht werd geschoten op de man uit Gronau”, verklaart de officier van justitie in Münster.

De man werd meerdere keren beschoten vanuit een witte auto met Nederlands kenteken. Daarin zouden meerdere mensen zitten. De daders zijn nog niet gearresteerd. Duitse en Nederlandse agenten zijn aan het zoeken. De straat is nog steeds afgezet. Politieagenten in de straat dragen kogelwerende vesten.

Lees ook  Hij gaat snel even naar huis om te middageten. Maar als hij haar shirt leest, valt hij in tranen op z’n knieën.

Persoonlijke beveiliging

Regionale krant Tubantia meldt dat volgens betrouwbare bronnen de advocaat al geruime tijd ernstig werd bedreigd. Volgens diezelfde bronnen kreeg hij zelfs enige tijd persoonsbeveiliging.

Deze jongeren besluiten hun vriend een auto te geven omdat ze het zat zijn om hem naar huis te brengen

Jamee was lelijk en verslaafd aan heroïne, nu is ze clean en super sexy!