in

Nederlandse sekteleider vast op verdenking van s*ksueel mis bruik van tien kinderen

De Nederlandse sekteleider die woensdag in de buurt van het Duitse Goch werd gearresteerd zit vast om verdenking van tien ernstige gevallen van s*ksueel mis bruik met kinderen in Nederland.

Daarnaast zou hij twee vrouwen hebben ver kracht en zich schuldig hebben gemaakt aan vrijheidsberoving en geweldspleging.

Dat zegt Duitse officier van Justitie Günter Neifer tegen Hart van Nederland. De leider blijft daarom langer vastzitten.

Het zou vermoedelijk gaan om de omstreden Robert B. (58), hij is een van de oprichters van de Orde der Transformanten.

Lees ook  Man verlamd na inslikken naaktslak

Het kindermis bruik zou hebben plaatsgevonden tussen 2006 en 2008 in de Nederlandse plaats Hoeven.

Daar vestigde de Orde der Transformanten zich in 2003. Naast de mis bruikzaken wordt B, die zichzelf profeet noemt, verdacht van twee ver krachtingen in Goch, geweldspleging en vrijheidsberoving.

Vrouw vastgehouden
Bij de inval woensdag werden meer dan vijftig personen aangetroffen. De beheerder van Klooster Graefenthal waar de inval plaatsvond zei eerder tegen Hart van Nederland dat de 25-jarige vrouw zich hevig verzette toen de politie haar mee wilde nemen, maar volgens de officier was hier geen sprake van. Volgens hem werd de vrouw in ieder geval langer dan een week vastgehouden.

Lees ook  Mama ziet een vuilniszak op straat “wandelen”. Dan scheurt ze hem open en vindt een heel levendige hond.

Transformanten geloven dat ieder mens een hechte relatie met God mag en kan hebben. Ze denken dat ieder mens een missie heeft en dat je in het waarmaken van die missie de zin van je leven ervaart.

De gemeenschap zegt iedereen als gelijke te zien. Afkomst, geloof en s*ksuele voorkeur is niet van belang.

Tragisch ongeluk: paard sterft na aanrijding door auto op N375 bij Pesse

‘Mijn vriend blaft als een hond tijdens de seks en rijdt op mijn been wanneer ik geen zin heb’