in ,

Neef André Hazes kiest voor liefde ’voor ’t leven’

Nu André Hazes nieuwe liefde heeft gevonden bij Bridget Maasland, zet ook zijn neef en tourmanager Djarno Hofland een week later een grote stap op liefdesgebied.

Op Instagram laat hij weten dat hij zijn liefde voor Manon Kool ’officieel’ heeft gemaakt. „Ik leef op een roze wolk”, schrijft hij in een Insta Story.

„Ik heb het maar op een basisschool manier gedaan en officieel gevraagd of zij met mij de toekomst wil delen en of wij officieel samen zijn.”

Lees ook  Doe dit elke dag 6 minuten lang – vervolgens gebeurt er DIT met je buikvet

Zelf is hij voor zijn Manon ’een lot uit de loterij’. „En ik die van jou”, schreef zij op het envelopje van een staatslot dat ze hem cadeau gaf.

Ook wisselden ze slotjes uit met hartjes met daarop de tekst dat hun liefde ’voor ’t leven’ is. „Wij gaan samen de hangsloten op een prachtige locatie ophangen, Forever.”

In een foto op het sociale medium stelt Djarno, vader van dochtertje Jace, die hij kreeg met zijn ex-vriendin, nogmaals dat hun liefde voor altijd is. „Jij en ik, tot het einde der tijden.”

Lees ook  Boer dacht dat zijn kip een ei legde. Dan kreeg hij in de gaten waar ze eigenlijk op zat..

Deelt hij nu de ontwikkelingen in zijn liefdesleven, vorige week was het zijn neef André Hazes, die de ene dag nog de breuk aankondigde met de vrouw die jarenlang zijn grote liefde is geweest en de volgende dag zijn nieuwe liefde bekendmaakte.

André en Peter R. slaan handen ineen: ‘Dit krijgt een staartje’

Jongen (11) dood na inademen deodorant