in

Neem jij ook altijd een tennisbal mee in het vliegtuig? Dit is waarom je het zou moeten doen

Wist je dat het ontzettend verstandig om een tennisbal mee te nemen in het vliegtuig? Waarom dat zo is, vertellen we graag in dit artikel.

Het is natuurlijk ontzettend leuk om op vakantie te gaan. Vooral een verre bestemming is natuurlijk extra leuk. Het weer is hier vaak ontzettend lekker, je maakt kennis met een andere cultuur en je kunt weer eens wat anders eten dan dat je normaal doet.

Een lange vlucht is echter niet altijd even leuk. Je zit erg lang in het vliegtuig en vaak heb je geen internet aan boord. Een lange vlucht kan ook een behoorlijke aanslag op je lichaam zijn. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de jetlag…

Als jij een lange vliegreis voor de boeg hebt, zal je natuurlijk wat handbagage meenemen. Misschien zit je handbagage al behoorlijk vol, maar hopelijk heb jij nog wat ruimte over een tennisbal.

Lees ook  Afgevallen Patty Brard showt haar slanke figuur – Heel Nederland is in shock…

Tennisbal-massage
Het klopt inderdaad: je neemt de tennisbal niet mee voor een potje tennis. Daar zullen je medepassagiers vast niet zo blij mee zijn. Er zijn echter wel een andere redenen waarom je een tennisbal kunt meenemen. Je lichaam kan er eigenlijk nooit aan wennen om zo lang in dat vliegtuigstoel te zitten. Je kunt last krijgen van rugpijn, je nek of soms zelfs last van je voeten. Een tennisbal kan in dat geval ene goede oplossing beiden. Je kunt de pijnlijke plekken namelijk masseren met behulp van een tennisbal. Je zult dan ook direct merken dat je minder last krijgt.

Pijnlijke voeten
Merk je dat last hebt van je voeten? Dan kun je de bal onder je voet van de hiel naar je tenen drukken. Rol kleine cirkeltjes en je zult al gauw merken dat de pijn aanzienlijk minder wordt.

Lees ook  Als haar zoontje ter wereld komt, stelt ze nog één vraag. Dan is ze dood.

Pijnlijke gewrichten in je knieën
Merk je dat je last hebt van de gewrichten in je knieën? Ook in dat geval kan de tennisbal uitkomst bieden. Als je op je stoelt zit, plaats je de tennisbal in de plooi van je knie. Span je spieren tien seconden aan en probeer zodoende de tennisbal aan te knijpen. Ontspan vervolgens tien seconden en herhaal deze opdracht tien acht keer.

Houten kont
Heb je last van een ‘houten kont’? Dat is natuurlijk logisch als je de hele dag zit. Ga simpelweg op de tennisbal zitten en buig je knieën. Plaats je handen op je rug en kneed je billen door heen weer te bewegen over de bal.

Vind jij dit ook een interessant artikel? Vergeet dit blogbericht dan niet te delen op social media met vrienden en familie.

Hartverscheurend: radeloze vader deelt beelden van 11-jarige dochter die gepest wordt

Het hebben van een man brengt 7 uur extra huishoudelijke taken per week met zich mee: dat zegt een onderzoek