in

Negenjarig kind pleegt zelfmoord, omdat ze hem wijsmaken dat hij homo is

Een 9-jarige jongen uit Colorado in de VS beroofde zich van het leven nadat hij gepest werd omdat hij zich als homo geout had. Dat zegt zijn rouwende moeder. Leia Pierce trof haar zoon Jamel Myles donderdag dood aan in hun huis in Denver. Een verslag van de lijkschouwer bevestigde zelfmoord als de doodsoorzaak.

“Vier dagen op school waren voldoende. Ik kan me alleen maar voorstellen wat ze hem zeiden. Mijn zoon had tegen mijn oudste dochter gezegd dat de kinderen op school hem gezegd hadden dat hij zelfmoord moest plegen. Ik ben gewoon zo verdrietig dat hij niet naar mij kwam”, vertelde Pierce.

Lees ook  Dilara ging vreemd met meer dan dertig mannen en is nu verloofd

Pierce zei dat haar zoon haar enkele weken voor de eerste schooldag gezegd had dat hij homo was. Ze zei dat Jamel zichtbaar angstig was, maar dat ze hem steunde.

“En hij leek zo bang wanneer hij het me vertelde. Hij zei: ‘Mama, ik ben homo.’ Ik dacht dat hij een grapje maakte, dus ik keek achterom omdat ik aan het rijden was, en hij zat helemaal opgerold, zo bang was hij. En ik zei: ‘Ik hou nog altijd van je.’”

“Hij ging naar school en zei dat hij iedereen zou vertellen dat hij homo is omdat hij trots op zichzelf is”, voegde ze eraan toe.

Lees ook  Man slaat zeven botbreuken in gezicht en krijgt 10.000 euro boete

Jamel had haar ook gezegd dat hij zich liever kleedde als een meisje dan als een jongen.

Pierce wil mensen de ogen openen over de gevaren van pesten en houdt andere ouders verantwoordelijk voor de daden van hun kinderen.

DEEL DIT VERHAAL MET IEDEREEN DIE JE KENT OM MENSEN BEWUST TE MAKEN VAN DE DRAMATISCHE GEVOLGEN VAN PESTEN OP SCHOOL.

HEB JE VRAGEN OVER ZELFMOORD OF HEB JE SOMBERE GEDACHTEN? NEEM CONTACT OP MET DE ZELFMOORDLIJN – IN NEDERLAND IS DAT 0900-0113 EN IN BELGIË 1813.

Hond bijna tot dood uitgehongerd door vrouw die wraak wilde nemen op haar vriendje

Vrouw krijgt baby met beste homos*ksuele vriend aan de hand van injectiespuit van €5 en tupperwaredoos.