in

Niemand wil Maya de kat nadat ze haar gezien hebben – maar als ze op het punt staat afgemaakt te worden, gebeurt het onverwachte

Maya de kat werd geboren met een extra chromosoom, wat ervoor zorgt dat ze er een beetje anders uit ziet. Op veel manieren is ze net zoals alle andere katten, maar haar schele oogjes en platte neusje zorgt ervoor dat sommige mensen liever wat afstand houden.

Toen het asiel waar Maya verbleef geen nieuw huisje voor haar kon vinden, werd er ingepland dat ze afgemaakt zou worden. Maar op het laatste moment, gebeurde er iets onverwachts.

Maya de kat werd gevonden achter een restaurant in Massachusetts, waar ze was wachter gelaten en haar een leven als zwerfkat te wachten stond.

Lees ook  Moederhond en 9 puppy’s gedumpt op parkeerplaats van kerk

Ze werd naar een asiel gebracht, waar ze haar zouden laten inslapen, als ze niet snel geadopteerd zou worden.

Maar gelukkig belde er een organisatie genaamd “The Odd Cat Sanctuary” (wat zoveel betekent als het gekke katten reservaat) en redde Maya.

Toen de organisatie een foto van Maya op Facebook zette, verwachtte eigenlijk niemand dat iemand haar zou willen adopteren.

Maar ze hadden het fout.

Laura en haar partner twijfelden geen seconde om Maya een nieuw thuis te geven.

Lees ook  Koalaatje ‘verdrinkt’ nadat hij te veel water drinkt van flesje van redder.

Vandaag de dag is Maya onderdeel van hun familie, en kijk eens hoe blij ze is.

Niet alleen heeft Maya een liefhebben thuis gevonden, waar ze de zorg en aandacht krijgt die ze nodig heeft, maar ze heeft ook duizenden volgers op Instagram.

Dankzij dit zorgzame koppel heeft Maya nu een fijn thuis. Deel dit verhaal alsjeblieft om dierenvrienden zoals Maya haar adoptie familie te eren. En wie weet… het zou zomaar kunnen dat je iemand inspireert om een dier in nood te adopteren!

Plastisch chirurg trouwt met prachtige vrouw: kijk nu hoe hij haar ‘herontwerpt’ van kop tot teen

19 broers en zussen wachten op hun donor vader – kijk nu wat er gebeurt als hij de deur opent