in

Niemand wilde naar de noodkreten van deze tiener luisteren totdat de dokters eindelijk de bizarre oorzaak van haar pijn ontdekken.

Hayley nam haar eerste zwemles toen ze 18 maanden oud was, en zoals de meeste kinderen was ze er meteen dol op. Toen ze ouder werd, nam de 16-jarige deel aan zwemwedstrijden, maar haar veelbelovende carrière kwam abrupt ten einde door een mysterieuze pijn aan haar linkerzijde, naast haar ribben.

Wanneer iemand om hulp roept, schenken de meeste mensen aandacht. Maar in het geval van Hayley negeerde de dokters haar pij, en ze beweerden zelfs dat ze gewoon aandacht wilde. Het was pas een jaar later dat een slimme dokter eindelijk achterhaalde wat de bron van haar problemen was. En raad eens wat? Het is zo raar als het klinkt.

Aanvankelijk kwam de scherpe pijn alleen maar opzetten wanneer ze aan het zwemmen was. Maar zoals weeën volgden de pijnen elkaar sneller en sneller op. Haar ouders, Beth en Brian, namen haar mee naar de dokter, maar het enige advies dat gegeven werd was dat ze niet meer zoveel mocht trainen.

Lees ook  Vrouw met terminale kanker scheidt van echtgenoot voor beter s*ksleven voor ze sterft

Rust hielp echter niet en de arme Hayley werd gedwongen om zwemmen op te geven want telkens ze haar arm optilde deed het pijn. Ze kon zelfs eenvoudige taken als haar haren drogen of rugzak pakken niet meer doen. Tijdens een wandeling met haar vader stopte ze plotseling. Haar zij deed zoveel pijn dat ze nog nauwelijks kon ademen!

Het daaropvolgende jaar werd de arme Hayley over en weer geslingerd tussen verschillende dokters, en de ene verkeerde diagnose na de andere werd gesteld. Het was moeilijk voor Beth en Brian om hun kind zo te zien lijden.

De familie kreeg eindelijk weer hoop toen ze een dokter vonden die erkende dat de pijn van Hayley wel degelijk echt was. Blijkt dat haar aandoening helemaal niet zo zeldzaam was, maar wel iets waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben.

Lees ook  Mama’s badkamer vult zich met poep, elke keer dat haar buren hun toilet gebruiken

De organen aan de linkerkant van het lichaam zoals de pancreas, de maag, de linkse nier en de linkerlong kunnen door ontstekingen of verwonding pijn uitstralen rond de ribbenkas. Maar dat was bij Hayley niet het geval. Toen mama Beth het “zwevende rib syndroom” opzocht in Google, was het alsof de naam van Hayley zo in de medische literatuur paste. Het komt voor wanneer de ribben loskomen uit hun normale positie en bewegen.

De ribben kunnen echter niet zomaar terug op hun plaats geschoven worden. In ernstige gevallen zoals Hayley is er een operatie nodig. De ribben van Hayley hadden een jaar lang zoveel bewogen dat de uiteinden zelfs zacht waren geworden.

Leer hieronder meer over deze mysterieuze aandoening!

Maak kennis met de tiener die na amper 2 weken daten, trouwde met 72-jarige dame.

Deze vrouw heeft vreselijke pijn aan haar rug en ontdekt dan de reden voor haar pijn 15 jaar na haar bevalling