in

Nieuwe informatie ! Lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde !

In Zeewolde is vandaag specifiek een deel van een natuurgebied afgezet waar vermoedelijk het lichaam van Anne Faber is verborgen. De politie hoopt het lichaam van de vrouw aan het eind van de dag te hebben gevonden.

“Er is nog geen lichaam gevonden, maar er zijn wel sterke aanwijzingen dat Anne hier ligt”, zei politiewoordvoerder Bernard Jens. “We hopen dat zij hier ligt.”

Het gebied waar het om gaat, is in de buurt van het Nulderpad. Het Nulderpad is gisteravond doorzocht met speurhonden en vannacht bewaakt door de mobiele eenheid, omdat het te donker werd brak de politie de zoektocht af. Vanochtend zijn forensische experts verder gegaan, ook het NFI is aanwezig. Er is “één specifieke plek” in het afgezette gebied gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Faber ligt.

Lees ook  Superster vraagt aan dit kleine meisje of ze ‘You Raise Me Up’ kan zingen – Seconden later krijgt iedereen kippenvel

Het gebied wordt van buiten naar binnen doorzocht. Dat betekent dat ze het gebied in cirkels uitkammen richting de plek waar het lichaam van Faber vermoedelijk ligt.

Volgens de politie zal dit langere tijd in beslag nemen. Om geen sporen te wissen, moet zorgvuldig te werk worden gegaan. “We kijken ook in de buurt of we sporen kunnen veiligstellen die wellicht iets kunnen zeggen over wat er is gebeurd”, zegt politiewoordvoerder Jens.
Er is een petitie aangemaakt voor Anne Faber !
Mensen die gerechtigheid willen kunnen de pagina liken !

Lees ook  Horrormoeder slaat zoontje van vijf met hamer en mishandelt hem op gruwelijke wijze

Zó ziet Baby uit Dirty Dancing er nu uit

Michael P had relatie met begeleidster: Kon makkelijk naar buiten