in

Nieuwe look voor Chantal Janzen

Presentatrice Chantal Janzen heeft een gloednieuwe look! Op haar Instagram Stories deelt ze een paar foto’s van een nieuwe coupe, die door visagist Leco van Zadelhoff een stuk korter is geknipt.

In de video hierboven is het nieuwe haar van de blondine te aanschouwen. De coupe lijkt speciaal voor een fotoshoot voor haar blad &C te zijn gemaakt, zo is in een filmpje te zien.

Bijzonder cadeau
Midden februari vierde Chantal nog haar 41ste verjaardag en speciaal voor haar verjaardag gaf ze een bijzonder cadeau weg.

“Met Chantals Pyjama Party en de kerstsingle Chantal & de Kerstballen hebben we honderdduizend euro opgehaald en daarmee adopteren wij een ouder-kind kamer,” vertelt de presentatrice.

Lees ook  ’Mijn man wil er een vrouw bij’

“Ik wens iedereen uit het Prinses Máxima Centrum heel veel sterkte, heel veel liefs en heel veel geluk.” Bij de video schrijft Chantal dat ze heel dankbaar is voor alles in haar leven.

“41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken. Althans, dat probeer je dan.”

Lees ook  Schipper haalt met visnetten een lugubere vangst binnen

Ondanks de mooie carrière die Chantal heeft, is dat niet het belangrijkste in haar leven. “Eén ding werd alsmaar duidelijker, helaas, maar ook maar goed: dat je gezond bent en blijft.

Want hoe mooi, succesvol, en geweldig alles ook is, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor. Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in t leven.

En liefde, natuurlijk. Dat altijd.❤ Dat werk van mij, dat ‘ge-amuseer’, brengt trouwens mooie dingen met zich mee.

Zoals ik vertel in het bovenstaande filmpje. Door JULLIE mede mogelijk gemaakt. Dit is het mooiste verjaardagskado wat jullie konden geven.”

Politie pakt vrouw (52) op na dodelijke steekpartij in Rotterdam

Middagdutjes verhogen je hart- en hersengezondheid, vermindert stress en nog veel meer