in

NikkieTutorials dacht aan zelfmoord

Nikkie de Jager is succesvoller dan ooit met haar YouTube-kanaal NikkieTutorials. Achter dat succes schuilt echter ook een emotioneel verhaal.

Nikkie heeft namelijk veel moeten doorstaan. In haar nieuwste video vertelt de beauty-expert over haar moeilijke verleden.

Jeugd
Hoewel de YouTuber in haar video’s meestal over make-up en andere verzorgingsproducten praat, liet ze deze keer een hele andere kant van zichzelf zien. In haar meest recente video vertelt ze openhartig over haar jeugd en het verlies van haar broertje.

Lees ook  ‘Joran van der Sloot besmet met corona in gevangenis Peru’

Nikkie is als kind en tiener vaak gepest. Zo erg, dat ze niet eens iets in het openbaar durfde te doen zonder bang te zijn dat iemand naar haar ging schreeuwen.

“Mijn moeder zag me van een blij meisje, naar een heel onzeker en verdrietig meisje gaan. Ik was zo ongelukkig in het leven.

Ik had niet het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Dat is ook de tijd dat ik voor het eerst dacht aan zelfmoord”, vertelt Nikkie.

Lees ook  Sylvie Meis neemt nieuwe vlam voor het eerst mee op rode loper

Broertje
Daarnaast heeft Nikkie in 2018 haar broertje verloren. Hij overleed op veertienjarige leeftijd aan een zeldzame vorm van kanker. Dat heeft Nikkie aan het denken gezet.

“Mikai verliezen was voor mij een eyeopener. Hij opende mijn hart voor liefde en voor mijn familie en zorgde ervoor dat ik prioriteiten ging stellen”, aldus Nikkie.

André Hazes over reünie met mama Rachel: “Ze is echt een heel leuk wijf.”

‘Mannen die veel werken hebben twee keer zoveel kans om kaal te worden.’