in

Noodcentrale krijgt oproep van doodsbange 7-jarige die met zijn zus in de Badkamer verstopt zit. “Stuur politieagenten … veel!”

Het begon als een mooie zonnige dag in Norwalk, California, die voor een familie algauw veranderde in een duistere nachtmerrie. Drie gewapende mannen waren door een niet afgesloten deur in hun huis binnengevallen.

De aanvallers dreigden ermee de ouders te kwetsen, maar een kleine jongen deed iets zo dapper dat hij nu als een held gevierd wordt. De zevenjarige Carlos greep zijn zesjarige zus en vluchtte ongemerkt naar de badkamer.

Terwijl de gewapende mannen de doodsbange ouders bedreigden, schoot Carlos in actie. Omdat hij met mama al noodsituaties had geoefend, wist hij hoe hij de hulpdiensten moest bellen.

“Er zijn hier enkele kerels! Ze zullen mama en papa vermoorden, kan je alsjeblieft komen … Kan je heel snel komen? Alsjeblieft, alsjeblieft!”

Lees ook  Bas Muijs aan gruwelijke dood ontsnapt tijdens opnames GTST

Operator Monique Patino was de kalme stem aan de andere kant van de lijn. Ze bekende later dat deze noodoproep anders was, deze oproep was verschrikkelijk.

“Ik was echt overstuur.”

Carlos vertelde Monique dat de vreemden geweren hadden en zijn mama en papa zouden doodschieten. Hij smeekte haar om “heel snel te komen!”

“Stuur politieagenten … veel!”

Dan vroeg hij haar om ook soldaten te brengen. Op de achtergrond was het kleine zusje aan het huilen.

Maar terwijl Monique de kleine jongen probeerde te kalmeren, gebeurde er iets vreselijk. Carlos vermeldde kort: “Er was een kerel!”

Lees ook  Rachel Hazes doet boekje open over nieuwe relatie: ‘We wonen praktisch al samen’

Dan beginnen de twee kinderen hysterisch te schreeuwen. Op dat moment brak het hart van Monique.

“Eenmaal ik het geschreeuw hoorde, begon ik te bibberen. Ik was tot tranen toe bewogen. Het enige wat ik kon horen was hun geschreeuw.”

De gewapende mannen beseften dat er iemand in de badkamer was en braken binnen om Carlos aan de telefoon te vinden. De mannen eisten om te zeggen met wie hij aan het praten was.

Toen Carlos dapper “911” antwoordde, deden de mannen iets zo schokkend dat je zelf moet horen in de onderstaande video.

Man tilt bruine strook op gras op om iedereen de wezens te tonen die zich eronder schuilhouden…

5 Dingen die er gebeuren met je lichaam als je dronken gaat slapen…