in

Nooit meer moe wakker worden? Neem dan DIT voordat je gaat slapen! Wisten we dit maar eerder!

Uitgerust wakker worden met dit eeuwenoude trucje!
Je kent het vast wel: je bent moe en gaat na een lange dag eindelijk in je warme bedje liggen. Omdat je moe bent, ben je in de veronderstelling dat je binnen een paar minuten in slaap valt. Helaas is dit zelden waar!

Hoe vermoeider je bent, hoe moeilijker het af en toe is om in slaap te vallen. Als je wakker ligt, dan lig je gefrustreerd te woelen in je bed en om de haverklap op je wekker te kijken. En het resultaat? In plaats van uitgerust en vol energie wakker te worden, voel je je waarschijnlijk nog vermoeider dan de dag daarvoor. Gelukkig is er een compleet natuurlijk middeltje waardoor jij vanavond binnen no-time in slaap valt en morgen zo fit als een hoentje weer wakker wordt! Lees het recept op de volgende pagina!

Lees ook  Luisteren: ‘Boef en Selma Omari hebben een track gemaakt’

Tijdens je slaap verlies je veel vocht en mineralen, wat midden in de nacht niet wordt aangevuld. Hierdoor kan het zijn dat je onrustig slaapt, omdat je lichaam je een signaal wil geven dat je wakker moet worden om water te drinken.

Dit kan voorkomen worden door voldoende water met mineralen in te nemen voordat je gaat slapen. Hiervoor heb je een eetlepel Himalayazout en water nodig. Doe het zout in een flesje of potje en doe hier water bij. Laat het zout oplossen en doe een theelepeltje van dit mengsel in een glas water. Op deze manier krijg je de mineralen binnen die je nodig hebt voor een rustige slaap. Je zult zien dat je beter slaapt en uitgeruster wakker wordt!

Lees ook  Vijf ’p*dojagers’ en hun slachtoffer opgepakt in Arnhem

Deze 5 signalen zeggen dat er iets mis is met je nieren, dit moet je niet negeren! Erg belangrijk om te lezen!

Ook altijd zo’n last van korstjes in je neus? Met DEZE tip zijn zo verdwenen én komen ze niet meer terug!