in

O’g3ne herdenkt overleden moeder die vandaag 50 zou zijn geworden

De zusjes van O’g3ne zijn in diepe rouw. In juni 2017 overleed Isolde Vol, de moeder van zusjes Lisa, Amy en Shelley van de populaire popgroep O’g3ne, aan een zeldzame vorm van botkanker.

Het gezin is na haar overlijden nooit meer hetzelfde geworden, maar ze gaan dapper door. Ricardo Vol heeft de liefde gevonden bij de jongere Janine Aarts en de zusjes timmeren hard aan de weg met hun liedjes.

Gister zou Isolde vijftig jaar zijn geworden, een dag die het gezin herdenkt. Helaas heeft Isolde haar vijftigste niet mogen halen.

O’g3ne
Isolde is de moeder van Lisa, Amy en Shelley, die beter bekend staan als O’g3ne. De zusjes braken al op jonge leeftijd door toen ze meededen aan het Junior Songfestival in 2007.

Lees ook  Vriendin van Waylon laat lichaam zien, één jaar na bevalling!

In 2014 wonnen ze The Voice of Holland en doopten ze zichzelf om tot O’g3ne. De ‘O’ staat voor de bloedgroep van hun moeder die toen al ziek was, ‘g3ne’ staat voor de genen die de zussen verbindt.

Isolde hield ontzettend van dansen en maakte de choreografieën van de zusjes, hun vader Ricardo schreef teksten.

Isolde
Helaas werd er bij Isolde botkanker geconstateerd. Ze onderging meerdere behandelingen en werd bestraald.

Helaas waren de tumoren zo ver uitgezaaid dat ze de behandeling uiteindelijk staakte en in 2017 overleed op 48-jarige leeftijd. Vandaag zou ze 50 jaar zijn geworden.

Lees ook  15+ beroemde vrouwen die op een natuurlijke wijze alleen maar mooier zijn geworden

Herdenken
Amy en Shelley hebben allebei een Instagrampost geplaatst waarin ze hun moeder herdenken. Ook vader Ricardo stond stil bij de verjaardag van zijn vrouw en noemt haar “voor altijd mijn grote liefde.”

Amy schrijft: “Het gemis is onbeschrijfelijk en op zo’n dag als vandaag is het toch een extra steek in het hart.

In mijn hoofd haal ik aardbeiengebakjes voor je, zet ik Disney-films op en blaas een feesttoeter in je gezicht zodat je lacht van oor tot oor.”

Shelley schrijft: “Ik zou er alles voor over hebben om je ook dit jaar op deze dag extra te overladen met kusjes en knuffels.”

Je kunt dus echt ziek worden van de zomertijd

Drie personen naar ziekenhuis nadat accu ontploft in fietsenwinkel