in ,

Oma dacht dat haar kleinkinderen bij hun mama waren. Maar toen ze de waarheid ontdekte, SCHROK ZE

Een kind hebben is een van de grootste verantwoordelijkheden die een persoon kan hebben. Helaas is niet iedereen opgewassen voor deze taak. Zo ook in dit verhaal waar de politie tussenbeide moest komen.

Dit verhaal vond plaats in een arme en gevaarlijke buitenwijk van Chicago genaamd Englewood. Enkele buren hoorden vreemde geluiden en belden de politie. Toen de politie in het huis binnenviel, troffen ze tussen het afval en de rotzooi drie kinderen aan. Vooral de jonge leeftijd van de kinderen, 7, 2 en 1 jaar, verraste de politie. Er was geen stromend water noch elektriciteit in het huis en ze hadden zich al zeker een maand niet gedoucht. Geen van de kinderen ging naar school of naar de kinderopvang. Er waren geen ouders te bespeuren, laat staan iemand die voor hen zorgde.

Lees ook  Agent geschopt en gebeten nadat hij mannen vraagt afstand van elkaar te houden

Gelukkig was er nog hun oma Dlores Anderson die de kinderen kon opvangen. De politie wist haar te contacteren en vertelde haar wat er gebeurd was. Ze dacht dat haar drie kleinkinderen bij haar schoondochter of andere oma waren. Maar dat bleek niet het geval te zijn. Integendeel de kinderen werden gewoon verlaten en aan hun lot overgelaten in een leeg huis.

Dlores liet haar twee baantjes voor wat ze waren en begon al haar tijd onmiddellijk te wijden aan de opvoeding van haar kleinkinderen. De agenten die de kinderen vonden, zamelden geld in om de oma te helpen. Bovendien zamelden ze ook luiers, eten en kleding in voor de kinderen. En op een GoFundPagina werd ondertussen al het duizelingwekkende bedrag van 125 miljoen dollar ingezameld!

Lees ook  Moeder ziet gestolen foto’s van haar baby op een p*dofielen website staan

De vader werd inmiddels aangehouden wegens kindermishandeling en verwaarlozing. De oma heeft nu het hoederecht over de drie kinderen verkregen. Bekijk de onderstaande video om het hele verhaal te leren en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Terreurverdachte Berlijn doodgeschoten in Milaan! ZE HEBBEN HEM!

Als ze de baby in zijn armen legt, wordt het hem duidelijk waarom ze hem wil verkopen.