in ,

Oma met de langste nagels ter wereld: Mooi of smerig?

Lee Redmond uit Salt Lake City liet haar vingernagels 30 jaar lang groeien. Ze overgrootmoeder was Guinness World Recordhouder voor de langste vingernagels ter wereld. Haar unieke nagels bereikten een gezamenlijke lengte van 8 meter. Hoewel haar vingernagels bijzondere verzorging nodig hebben, leidt ze een relatief normaal leven. Ze knipt zelfs het haar van haar kleinzoon en rijdt met de auto.

Een auto-ongeluk zou echter roet in het eten strooien, want daardoor verloor ze in 2009 haar extreem lange nagels. “Het verliezen van mijn nagels was het meest dramatische wat ik ooit in mijn leven had meegemaakt. Het was mijn kleinzoon die zei ‘Oma, ze waren als je baby’s, je hebt er 30 jaar voor gezorgd en nu ben je ze in een klap kwijt’” vertelde ze aan The Telegraph. “Maar als je erover nadenkt, kan je hele leven eindigen in enkele seconden en niet enkele lichaamsdelen, maar echt je hele leven.”

Lees ook  65-jarige vrouw met geweld bosjes in gesleurd in Delfzijl

Redmond heeft geen plannen om haar nagels opnieuw te doen groeien. Het kostte haar dertig jaar en ze heeft niet het geval dat ze op 70-jarige leeftijd nog 30 jaar te leven heeft. Ze bekijkt het eerder van de positieve kant want ze geeft toe dat het toch eenvoudiger functioneren is met gewone nagels.

Lees ook  Ze liet haar dochter haar kleren zelf uitkiezen voor de schoolfoto… De keuze van de 3-jarige gaat nu de wereld over!

“Ik deed alles met die nagels, maar nu is het toch een beetje gemakkelijker. Het gewicht is ook anders. Sterker nog, mijn handen lijken wel te vliegen nu dat gewicht er niet meer aanhangt” vertelde ze.

DEEL dit bizarre verhaal met je vrienden op Facebook!

‘Verdachte aanslag Istanbul gespot in Nederland’ Winkelcentrum Passage AFGESLOTEN!

Deze Vader herkent zijn familie niet meer. Het idee van zijn zoon verandert alles