in

Oma’s katten blijven maar op haar buik drukken. Als ze aankomt in het Ziekenhuis is het even slikken..

Stephanie Doody, een oma uit het VK, was zonder haar katten wellicht nooit naar de dokter gegaan. Ze voelde zich helemaal niet ziek en ze had ook geen symptomen die op kanker zouden kunnen wijzen, maar onlangs begonnen haar katten zich vreemd te gedragen.

Het trio volgde haar constant – voor zover niets ongewoon – maar eens ze ging zitten, zouden haar katten op haar buik blijven trappen en drukken.

Haar katten genaamd Rennie, Dinky en Jaffy bleken uitzonderlijk goed in het vroegtijdig opsporen van kanker want ze lieten Doody gewoon niet met rust. Na enkele maanden kreeg Jaffy ook de gewoonte om elke avond op haar maag te slapen.

Lees ook  Drie doden in Spaans zwembad: badmuts van meisje (9) gevonden in afzuigsysteem

Na zes maanden begon ze een beetje gewicht te verliezen en zag ze voor het eerst ook de vreemde bult op haar onderbuik.

Ze ging meteen naar de dokter en die waren even verbaasd als zijzelf. Enkele testen wezen uit dat het geen baarmoederkanker of darmkanker was. Maar wat was het dan wel? De dokters vermoedden kanker, maar niet het type waar ze op getest hadden.

Uiteindelijk konden de dokters toch bepalen dat het een zeldzame vorm van appendixkanker was. Deze vorm van kanker is moeilijk op te sporen en wanneer het toch aan het licht komt, is het meestal al te laat.

Lees ook  De vrouw ziet de 2-jarige langzaam op zich toe huppelen. Als de voetgangers DIT zien, komen ze niet meer bij van het lachen.

Doody is dolblij dat haar katten altijd zijn blijven aandringen totdat ze de bult had gevonden. Dankzij haar trouwe katjes kon ze tijdig geopereerd worden en kon de aangetaste zone succesvol verwijderd worden.

Haar galblaas en baarmoeder werden verwijderd, maar ze mag van geluk spreken dat de kanker niet verder uitzaaide.

Ze dankt haar leven zelf aan haar katten die de kanker opspoorden voor iemand anders dat had kunnen doen.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Iedereen wacht op het moment dat ze eindelijk gaat trouwen. Hoe haar vader haar ophoudt, brengt allen aan het huilen

De getraumatiseerde hond legt zich bij de baby te slapen. Wat er dan gebeurt, doet het internet ontploffen van schattigheid.